čtvrtek 19. prosince 2019

Vlhčené ubrousky linteo akce

Vlhčené ubrousky linteo akce

Free Shipping Available. Další slevy plen a vlhčených ubrousků na Kupi. Původní cena LINTEO VLHČENÉ UBROUSKY je 3Kč. Aktuálně lze koupit LINTEO VLHČENÉ UBROUSKY do 14.


ALBERT Supermarket za pouhých 2Kč. V naší nabídce naleznete úklidové a kosmetické ubrousky , které už dávno nejsou jen cestovní záležitostí, ale také i vlhčený toaletní papír. V kategorii pleny a vlhčené ubrousky najdete nejčastěji produkty z aktuálních letáků ROSSMANN drogerie, Teta drogerie, Albert. Tesco za pouhých 11Kč. Linteo Baby Soft and cream.


Nakupujte výhodně s eMimino. Dezinfekční čisticí ubrousky nepoužívejte na pokožku, obzvlášť na obličej, zabraňte kontaktu s očima. S těmito ubrousky máte pocit čistoty a jistotu hygieny kdykoli a kdekoli. Dermatologické testování vám navíc zaručuje kvalitu a bezpečnost výrobku. Jemné ubrousky obsahují bavlnu, jsou pevnější a měkčí.


Byly vyvinuty pro čištění velmi citlivé dětské pokožky se sklonem k alergii. Udržují přirozené PH pokožky, bez parfému, bez alkoholu, dermatologicky testované. Neobsahují parabeny, PEG emulgátory.


Chrání před opruzeninami a navíc dokonale čistí a zjemňují pokožku Vašich dětí. Mají antibakteriální účinky a jsou vhodné pro rychlé a snadné čištění ploch v celé domácnosti. Nepropásněte novinky, akce a slevy!


Vlhčené ubrousky linteo akce

Akce na téma vlhčené ubrousky najdete na Skrz. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Kč Akce bevola plenky Prem. Kč - Pampers wipes 3x 52ks TOP drogerie.


Vlhčené ubrousky pro denní potřebu. Ubrousky obsahují extrakt z aloe vera, který působí příznivě na zklidnění pokožky a alantoin pro zjemnění pokožky. Dada dětské vlhčené ubrousky Everyday 3x72ks.


Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí. LINTEO Baby vlhčené ubrousky Purefresh 80ks. Rossmann za pouhých 5Kč. K očištění zadečku jsou skvělým pomocníkem dětské vlhčené ubrousky vyrobené z jemných vláken a napuštěny šetrnou čistící emulzí. Ubrousky využijete k umytí ručiček na procházce, v obchodě nebo v MHD.


Napomáhají udržení přirozeného PH dětské pokožky. Vybírat můžete z různých druhů a vůní. Pro hygienu rukou si najděte ubrousky , které čistí, příjemně voní a vejdou se do každé kabelky či batohu.


Vlhčené ubrousky linteo akce

Jsou s antibakteriální přísadou, vhodné ke každodennímu použití, bez obsahu alkoholu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky