pátek 13. prosince 2019

Rýžovar diskuze

Kdo máte, poraďte :) se rozebírají v diskuzi na Arome. Jaké vůně a parfémy doporučují ostatní? Dobrý den děvčata :-) Dostala jsem od ježucha rýžovar Sencor a jdu k vám na rady.


Dnes sem dělala rýži poprvé a překvapilo mě, že se tam nedává tolik vody jak při klasickém vaření (1:2), tak jsem byla trochu na vážkách a přemýšlela co z toho asi bude, ale dopadlo to celkem dobře, rýže byla dobrá. Zdá se vám to příliš mnoho za rýžovar ? Porovnat ceny rýžovarů. Na internetu objevíte zajímavé diskuze na téma rýžovary a setkáte se s různými názory. Někdo vám řekne, že je to pouze výstřelek pohodlnosti některých jedinců a na druhé straně bude stát.


Oblíbené jsou třeba modely, které v páře připraví i zeleninu, luštěniny a podobně. Rozhodně nejde o další zbytečnost v kuchyni. Rýžovary fungují na principu varu v páře. Poraďte rýžovar už rozebírají maminky na webu eMimino. Pokud máte tento pokrm rádi a chcete si usnadnit jeho přípravu, hrnec na vaření rýže je pro vás ideální pomocník do kuchyně.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Jakmile v něm jednou uvaříte rýži, nedáte ho z ruky. Tento šikovný pomocník do kuchyně si poradí se všemi druhy rýže, která je ve výsledku nadýchaná, voňavá a sypká.


Diskuze : Peníze a bydlen. Delší dobu uvažuji, že si rýžovar pořídím, poté co jsem rýži několikrát připálila a tady četla chválu na rýžovar. Dnes jsem jej v Lídlu viděla za cca 500. Stojí zato jej pořídit a nebo raději něja.


O vše se postará sám a vykouzlí pokrm ideální konzistence. Proto má vždy pokličku s malým otvorem, kterým pára odchází. Díky tomu si zachová pokrm více cenných látek.


Jedná se o důmyslné, ale vcelku jednoduché elektrické zařízení. Obsahuje termostat, který řídí teplotu a po vsáknutí vody a uvaření rýže se přepne do módu přihřívání. Rozsáhlá diskuzní fóra pro rodiče. Těhotenství, poro miminka a batolata.


Základem všeho je určitě bezpečnost. Funkcionality moderního rýžovaru. Ochranné prvky zakomponované v samotném produktu zabraňují jakémukoliv přehřívání a vyvařování vody.


Automatický režim provádí. Tajemství dokonalé chuti rýže spočívá, bez ohledu na její druh, v přípravě. Pokud si chcete opravdu pochutnat, zapomeňte na rýži ve varných sáčcích. Ideálním řešením je rýžovar , jenž rýži dokáže spolehlivě připravit v konzistenční a chuťové podobě, která výrazně převyšuje možnosti běžných hrnců. Používám rýžovar velmi dlouho, ale protože jsem sám ihned jsem objednal tento menší, který vaří stejně kvalitně jako velký.


Takže je s ním naprostá spokojenost. Archivované diskuze jsou určeny pouze ke čtení. Přejít na vyhledávání v archivu diskuzí. Test: Testy výrobků, rady pro výběr, upozornění na nebezpečné výrobky, řešení problémů spotřebitelů a ještě víc.


Objektivně, nezávisle, bez reklam.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky