úterý 24. prosince 2019

Stanovka plátno

E-shop Kutil-Florenc i kamenná prodejna pro kutily, stanovky, provaznictí, domácí potřeby a další potřeby pro kutily. Vyberte si ze široké nabídky produktů v našem e-shopu. Vážení zákazníci, provoz e-shopu je beze změn - objednávky přijímáme a odesíláme.


Stanovka plátno

Prosíme o trpělivost, objednávek je opravdu mnoho, vše se snažíme odeslat co nejdříve. Díky hydrofobní úpravě = voděodpudivosti, látku chrání před nepříznivým počasím. Tato ochrana způsobí,že suché nečistoty se na látce neudrží a vlhké neproniknou do její struktury. Předchozí strana Zpět na první stranu Další strana.


Vyhledáno celkem produktů. Dobry den Strasne rada by som vas poprosila o vzorky ake mate asi by som stanovinu skratka potrebujem to na lod na zavesy na spodok lebo na vrch ide este latka aby neprepustilo svetlo je to take nieco ako platko s obrusovinou ani sama neviem ako vam to napisat ale keby ste boli taky zlaty poslali vzorky. Kvalitní přírodní tkaniny tvoří minimálně z přírodní materiály. Přírodní plachtovinu, známou pod názvem celtovina nebo stanovina, používáme k zakázkové výrobě plachet a plachtových přístřešků. Feel free to DIY with our unbeatable offers!


Ručně šepsované plátno napínáme na blindrámy všech standardních i různých nestandardních formátů. Uvedené ceny se vztahují právě k těmto rámům. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dobře vypnuté plátno je téměř.


Stanovka plátno

Bavlna, stanovka , metráže , polotovary. Výrobce: Český výrobce. Narazila jsem celkem na problém, co se návodů týče – všude je buď spousta. Nabízíme metráže materiálů, ze kterých sami vyrábíme. PAD bílá pletená – metráž.


Metráže, které byly vyrobeny v České republice. Jedná se o stanové plátno , organtýn, len, vlnu nejčastěji v šířích 1nebo 1cm. Stanovka šedá, Zavřít detail. Na požádání zasíláme vzorky metráží v obálce ZDARMA. Na opravy čalouněného nábytku je třeba různý speciální materiál, zejména koženka, pur pěna (molitan).


Stanovka plátno

U nás na prodejně naleznete téměř vše. TEXTIL - metráž BA, plátno režné - stanovka , š. STANOVKA režná Přírodní režné plátno 1 bavlna, gramáž 30 šíře 150cm. Venkovní stanovka vhodná na stříšky, stany, týpí a podobně s vodoodpudivou a protihnilobnou úpravou. Každý batoh má nepromokavou podšívku s dvěmi nebo tř emi men šími vnitřními kapsami.


Barva podšívky se vybírá pro každý typ batohu zvlášť a je světl é barvy, abyste snadno našli v batohu to, co hledá te. V této kategorii naleznete speciální pevné látky, které jsou označeny jako lehátkoviny. Jak již z názvu vyplývá, lehátkovina je odolná tkanina určená k potažení lehátek, rybářských stoliček a zahradních houpaček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky