středa 11. prosince 2019

Spiralovy krajec brambor

Vynikající pro přípravu originálních bramborových spirál. Souprava obsahuje jehlice z nerezavějící oceli pro smažení i pečení bramborových spirál, spirálový kráječ a masivní rukojeť jsou vyrobeny z odolného plastu. Spirálový kráječ brambor a zeleniny je zařízení, které umožňuje připravit spirálovitý, ozdobný tvar.


S jeho pomocí můžete vytvořit například dlouhou spirálu z jedné brambory, jak je znáte z festivalů nebo farmářských trhů. Kráječ je vyroben z nerezové oceli. Stabilitu zajišťuje protiskluzová gumová přísavka.


Tento spirálový kráječ je pro všechny milovníky brambor , hranolek a domácích chipsů. Jednoduchá příprava pro přípravu kreativních bramborových spirál. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


V katalogu nemáme podrobnější informace o spiralovy krajec brambor. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Charakteristika produktu: - Manuálne zařízení pro krájení brambor , bláznivé čipsy spiraly. Díky jeho gumové přísavce se snadno přichytí na kuchyňskou linku. Je vyroben z nerezové oceli. SPIRÁLOVÝ KRÁJEČ BRAMBOR ELEKTRICKÝ PROFESIONÁLNÍ Smažené jídlo je zábava.


V případě problému vzniklého u přepravce Vám rádi pomůžeme,ale očekáváme i Vaši spolupráci. Vytvoř si bláznivě krásné a křupavé bramborové spirálky. Stroj je vyroben z nerezové oceli. Spirály vám vytvoří nádherné ozdobné tvary, kterými ozdobíte každý pokrm. Pomocí tohoto spirálového kráječe ozdobíte.


Twister chips spirálový kráječ brambor a zeleniny. S pomocí tohoto kráječe můžete vytvořit dlouhé spirály z brambor (twister chips) a poté ufritovat, jak to znáte z festivalů, trhů nebo poutí. Zařízení je vyrobeno z nerezové oceli a rovněž je možné kráječ snadno udržovat v čistotě. You need JavaScript enabled to view it. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.


Vhodné do myčky bramborový twister, který dělá zábavné spirály sada obsahuje: držák brambor , plastový kráječ (spirálový řezač) a kovové spinky. Jednoduchý spirálový kráječ pro přípravu bramborových spirál. Perfektní dárek pro milovníky hranolek a domácích chipsů!


Snadná příprava smažených bramborových spir. Podobné fráze na Sleviste. Vlastníte tento produkt? Chcete se podělit s ostatními o svých zkušeností? Neváhejte a ohodnoťte produkt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky