pondělí 23. prosince 2019

Vtipné zástěry do kuchyně

Pro všechny milovníky vaření, pečení a grilování přinášíme kvalitní a vtipné kuchařské zástěry od různých výrobců. V nabídce máme více než 2druhů zástěr pro ženy, muže, děti a páry za vynikající ceny s doručením již do hodin. Kuchyňské zástěry na vaření mohou být i vtipné. Neušpiňte se při vaření.


Vtipné zástěry s potiskem vám dodáme do dnů.

Pořiďte si zástěru do kuchyně nebo na grilování. Vyberte si dámskou, pánskou nebo dětskou pro všechny domácí kuchaře. Vyrábíme originální a vtipné kuchařské zástěry. Kolem krku je nastavitelný řemínek s přezkou, vepředu dvojitá kapsa.


Zástěry na vaření jsou univerzální pro muže i ženy. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu.


Už žádné fleky na oblíbeném tričku!

Nabízíme Vám praktické a zároveň dekorační zástěry , které oceníte především při smažení a šleháhní. Vysoká kvalita tisku a možnost praní v pračce zaručuje dlouhou životnost a snadnou údržbu. Potisk této kuchynske zastery lze umístit na bílou část zástěry. Výběrem potisku můžete udělat vtipné zástěry , nebo seriózní, umělecké apod.


Tyto zástěry do kuchyně mají velké kapsy pro uložení všeho, co při vaření potřebujete. U nás naleznete opravdové skvosty. Máme zde zástěru s podobiznou nahého mužského těla. A máme zde dokonce kuchyňskou zástěru s plyšovými ňadry. Hrátky s těmito ňadry vás během samotného.


Je to tak, zde nabízíme dárkové kuchyňské zástěry na vaření s originálním často vtipným a nápaditým potiskem, a to v mnoha variantách pro veselé ženy, dívky i pro muže, kteří se alespoň občas přimotají v kuchyni nebo třeba při grilování. Před horkým nádobím vaše ruce ochrání kuchyňské chňapky. Tak proč ho také jednou neposlat do kuchyně. Z naší zástěrou se každý muž promění v šéfa kuchaře. R za minimální ceny přepravy (viz.


Ceník přeprav). Sháníte látkové kapesníky, silonové ponožky, košilky, bryndáčky, trička? Pak si prohlédněte kusový textil s různorodým sortimentem.


Bytový textil a vybavení interiérů pro spokojené bydlení.

Originální a netradiční vtipné dárky pro muže i dárky pro ženy posíláme ihned. Tato stránka používá cookies, pomocí kterých vylepšujeme naše služby. V naší nabídce Vás určitě osloví široký výběr textilních doplňků do kuchyně , jako jsou např. Určitě Vás osloví kolekce bavlněných vyrobků jako jsou bavlněné rukavice, bavlněné zástěry a bavlněné utěrky.


Chci levně nakoupit Více info. Poslední zákazník: , credit_card. Formu platby si vybíráte sami. Ideální vtipný dárek pro vašeho kamaráda nebo kamarádku. Pokud chcete překvapit přítelkyni, připravte jí dokonalou večeři a nechte si na sobě tuto zástěru.


Oceníte je při pečení, vaření, míchání, mixování – prostě všude tam, kde vám hrozí nehoda a vy byste museli řešit skvrny na oblečení. Tradičné, nevšedné i vtipné kuchynské zástery potešia každého nádejného kuchára a spríjemnia pobyt v kuchyni každej šikovnej kuchárke či cukrárke. Zrovna tak je úplně jedno, o jakou jde příležitost, protože vtipné oblečení můžete dát prakticky komukoliv a kdykoliv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky