pátek 13. prosince 2019

Raid proti komárům do zásuvky

Raid proti lezoucímu hmyzu je efektivní přípravek s okamžitým nástupem účinku. Vyhubí šváby, mravence, pavouky, rybenky a jiné nezvané návštěvníky. Zatočí také s mouchami, vosami apod.


Střídám dětskou zásuvku a rozprašovač proti klíšťatům a komárům od Alpy (spreje toho naráz vypustí moc). Rozprašovačem si stříknu do ruky, rozmažu do vlásků, dole nožičky a hřbety rukou.

Raid elektrický suchý polštářek, insekticid proti komárům. Přípravek poskytuje ochranu proti komárům až hodin. Obsahuje d-allethrin, benzinová frakce (ropná), hydrogenovaná těžká, nízkovroucí hydrogenovaný benzín, 6-di-terc. Raid používám, ano, je to chemie, ale bohužel potřebujem mít otevřeno na zahradu kvůli psovi, takže síťka v našem případě nic neřeší.


Komárů tu je docela dost, kolikrát jich večer vidím zepár na zdi. Ale jen co dám do zásuvky Raid , za chvíli jsou pryč. Poskytuje velmi účinnou ochranu, působí rychle a trvale proti komárům a ostanímu drobnému létajícímu hmyzu.


Raid do zásuvky Ahojky maminky, prosím o radu, jestli náhodou někdo nemáte zkušenost s Raidem proti hmyzu v zásuvce v přítomnosti miminka v místnosti, všude uvádí, že to není nebezpečné.

Náplň o objemu 40ml vystačí až na klidných nocí bez komářího bzukotu a štípanců. Pro větší efekt zasuňte Raid proti komárům do zásuvky nejlépe již před spaním. Do elektrických odpařovačů, neboli elektrických odpuzovačů hmyzu, se používají tekuté náplně nebo suché polštářky.


Elektrický odpařovač tekutý nebo na polštářky. Raid myslim, a je to docela svinstvo. Tak prý na Baali jsou stejné zásuvky , jako u nás, žádná redukce není třeba, ale ještě si to raději ověřte. Přestože je zajištění správných informací o výrobcích věnována nejvyšší péče, jsou předpisy. Sám se zapne každý den ve stejnou dobu a automaticky vypne po uplynutí zvoleného intervalu.


Raid Advanced je programovatelným odpařovačem proti komárům s nastavitelným časovačem. Jste v noci proti komárům úplně bezradní? Odpuzovač komárů do zásuvky si s nimi poradí a vy můžete klidně spát. Odpuzovače tohoto typu mají velmi rychlý a trvalý účinek a před komáry vás bude chránit celých nocí. Světlo z místnosti komára sice přiláká, ale odpuzovač komárů Raid nebo Biolit je dovnitř nepustí.


Raid sprej proti komárom a muchám 400ml RAID hubič lietajúceho hmyzu. Balenie obsahuje strojček do zásuvky s ks náplní a ďalších náplní navyše. Moderná elektronika zlyháva v boji proti hmyzu častejšie ako chemický.

RAID proti lietajúcemu hmyzu vankúšiky – náhradná náplň do elektrického. Ochrání místnost do m³. Nepřetržitá ochrana s vůní eukalyptu. Přestože doposud nebyl vyhlášený žádný kalamitní stav ve výskytu komárů, podle odborníků jich je mnohem víc než v předchozích letech. Může za to především deštivé počasí, jež trápilo většinu republiky v měsíci květnu a na počátku června.


A proto také většina hygieniků radí nevyjíždět na dovolenou a letní tábory bez pořádného vybavení proti. Sice pozabíjíte komáry, ale nezabíjíte pomalu i sami sebe? Co vše doopravdy obsahují odpuzovače hmyzu ? Proti komárům do zásuvky už rozebírají maminky na webu eMimino.


Maminky může se použít proti komárům odpuzovač do zásuky - teď si.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky