pátek 29. listopadu 2019

Smaltovaný hrnec 50l

Smaltovaný hrnec s poklicí. Nově oživené tradiční, poctivé, smaltované nádobí, které dodnes zdobí snad každou českou domácnost. Hrnec je vyroben z plechu o síle mm, což je v. Výhodou smaltovaného nádobí je p. Tento druh hrnců je vyráběn firmou BELIS již více než let.


Při jeho výrobě se používají osvědčené postupy a jen ten nejlepší materiál, což je zárukou vysoké kvality a dlouhé životnosti výrobků. Hrnec smaltovaný se skleněnou poklicí a kovovými úchyty. Nádobí Eco-ceramic je unikátní zejména díky svému dokonalém povrchu Symbio. Symbio je povrch, který byl po dlouhá léta vyvíjen špičkovým technickým týmem firmy BELIS.


Při jeho vývoji se vycházelo z bohatých zkušeností s výrobou kvalitního nádobí a. Hrnec Belis je vyrobený z kvalitního silného plechu, vnitřní i vnější smalt má černou barvu s pihou. Díky velkému objemu se hrnec hodí také do provozů jako jsou restaurace nebo školy. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Všechny informace o produktu Hrnce Belis smaltovaný hrnec Gastro 48cm l , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Belis smaltovaný hrnec Gastro 48cm l. Vhodný na všetky typy spotrebičov. Vigan Mammoth ZHDGB zavařovací hrnec digitální, bílá. Kvalita a funkčnost nádobí je ověřena mnoha generacemi spokojených uživatelů. Samozřejmě u nás najdete také levné hrnce, ale i hrnce pro profesionální gastro kuchyni.


Nerezové hrnce větších a velkých rozměrů. V nabídce naleznete gastro vybavení za rozumné ceny. Nádobí pro školní jídelny, vývařovny, restaurace, hotely i pro domácí použití. Veľký smaltovaný hrniec vhodný na všetky druhy spotrebičov. Využijete ho pri zabíjačkách ,zaváraní a všade kde je dôležitý veľký objem.


Objem 50l , priemer 47cm, s pokrievkou. Velkoobjemový ocelový, oboustranně smaltovaný hrnec typu GASTRO je vhodný pro kuchyně stravovacích zařízení i pro užití v domácnosti a hospodářství. Zavařovací hrnec BIELMEIER BHG 485. W litrů, smaltovaný. Automatický hrnec BIELMEIER BHG 485.


Objemný ocelový oboustranně smaltovaný hrnec litrů černý bílým dekorem. Prodám smaltovaný hrnec českého výrobce Belis o objemu 16l. Nyní prodávám za 5Kč. Velikou výhodou litinového nádobí je fakt, že jsou.


Jedinečná nabídka kvalitního českého nádobí vyráběného v Českých Budějovicích. Neváhejte vyzkoušet kvalitu, kterou ve svých dománostech měli již Vaši prarodiče a která stále slouží k naprosté spokojenosti valné většiny uživatelů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky