pondělí 18. listopadu 2019

Výroba dřevěných násad

Huge Range Of Fluorescent Tubes. Násady jsou zhotovovány z kvalitního měkkého i tvrdého dřeva (buk, smrk, jasan). Pokud máte zájem o zaslání ceníku, kontaktujte nás prosím prostřednictvím e-mailu. Při výrobě násad vycházíme z mnohaletých zkušeností, proto jsme schopni kromě výroby tradičních násad dle norem DIN vyjít vstříc i specifickým.


Výroba dřevěných násad

Hamernik výroba dřevěných násad , rukojetí, nářadí, briket pro zahrádkáře, zahrad. FK-Truhlářství - výroba dřevěných násad , pravítek a dalších produktů. Vítejte na našich nových oficiálních stánkách ! Těmito webovými stránkami proběhla řada aktualizací a zásadní změna vzhledu. I když výroba probíhá za pomoci moderních technologií, přesto dbáme na zvyklosti a tradici.


Po celou dobu existence firmy se zaměřujeme především na kvalitu. Jsme přesvědčeni, že dřevo je při výrobě násad nenahraditelný přírodní materiál. Dřevěná násada na hrábě na seno s rozřezem. Jednou z aktivit nazvanou Návrat k tradicím chce oživit tradiční. Kde jsou ty doby kdy lopata byla názvem výrobku.


V našem katalogu si nyní můžete vybrat ze široké palety výrobků od dřevěných násad rozličných délek, tvarů a druhů dřeva po kovové nářadí. Naše násady vyrábíme z vysušeného dřeva, které je přiváděno k dokonalosti dlouhým technologickým procesem plným. Velikonoce patří mezi tradiční svátky, které jsou v naší kultuře zakořeněny od nepaměti. DŘEVOSPOL - výroba násad , spol.


Firma se zabývá výrobou dřevěných násad a hrábí, velkoobchodním prodejem násad , nářadí a kartáčnických výrobků, prodejem ochranných pomůcek a maloobchodním prodejem nářadí a krmiv pro hospodářská a domácí zvířata. Stejně jako u násad nabízíme širokou škálu povrchových úprav a značení. Lepené hranoly je možno nabídnout buď nenapojované (fixní) nebo napojované (cinkované). Výroba dřevěných šípů - 1. Dále je také možné volit kvalitu hranolů pod lazurovací barvy nebo pod tmavé a RALové odstíny.


Tak, jako se někteří rybáři (tzv. „ muškaři “) v dnešní době karbonu vrací k tradičním prutům z klasického bambusu, tak i lov tradičním lukem lze chápat jako návrat k dřívějším loveckým technikám. Vyrábame všetky druhy drevených násad. V našom sortimente nájdete násady do lopát , krompáčov, hrablí, zmetákov a pod.


Obsahem činnosti není výroba stavebně truhlářská, výroba nábytku, ani zhotovování nábytku na zakázku, výroba dřevěných hraček a bižuterie. Podmínky pro získání živnosti Zpracování dřeva, výroba dřevěných , korkových, proutěných a slaměných výrobků: dosažení věku let, resp. Valašská bystřice - Česká republika. Soustředíme se na výrobu kvalitních dřevěných násad a rukojetí pro zahrádkáře, stavebníky, lesníky, dělníky a kutily. Naším cílem je poskytnout zákazníkovi co největší pracovní komfort.


Výroba dřevěných násad

Vyrábíme z kvalitního dřeva z evropských lesů vytěženého. Jsme rodinná firma- OKNA CENTRUM s. Naším hlavním výrobním programem je truhlářská výroba nábytku, bytových doplňků a hlavně výroba a montáž špaletových oken, dřevěných eurooken, vchodových dveří a interiérových dveří. Dřevařské výrobky, Dřevo, Dřevo - výrobky ze dřeva, Doprava automobilo.


Specializujeme se na dřevěná okna a vchodové dveře.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky