pondělí 11. listopadu 2019

Multifunkční mikrovlnná trouba

Multifunkční mikrovlnná trouba patří mezi běžné domácí spotřebiče. Hlučnost se u ní pohybuje okolo hodnoty dB, což odpovídá hlasitosti televizoru či normálního hovoru. Tichá mikrovlnná trouba by měla mít hlučnost okolo dB, kterou můžeme přirovnat k běžnému šumu v domácnosti. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru.


S Whirlpool poznáte rozdíl.

S přípravou pokrmů si poradí od začátku do konce, ale přitom má příjemně jednoduché ovládání. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Volně stojící multifunkční mikrovlnná trouba , která se může pochlubit funkcemi jako je AUTO cook, JetStart nebo Defrost. Můžete v ní grilovat, vařit pokrmy nebo chystat zmrzlé potraviny na další zpracování díky funkci rozmrazování, podle váhy pokrmu. Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat.


Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou. Narazit můžete na model, který zvládne upéct chleba nebo uvařit v páře. S počtem funkcí roste i cena spotřebiče, zvažte proto, které jsou pro vás důležité a bez kterých se obejdete.

Otázkou pak také zůstává, jestli potřebujete podruhé to, co už. Jak mikrovlnná trouba pracuje V mikrovlnné troubě je vysokonapěťový prvek, zvaný magnetron, který přeměňuje elektrickou energii v mikrovlnnou energii. Tyto elektromagnetické vlny jsou vedeny vlnovodem do vnitřku trouby. Whirlpool MWF 4SL vyniká elektronickým dotykovým ovládáním, funkcí JetStart, mimořádně tichým chodem a funkcí Auto Cook. Snadné čištění díky jednolité ploše uvnitř trouby.


Vestavná multifunkční mikrovlnná trouba WMD2BSS v provedení černé nerezové oceli z nové řady W Collection s palcovým barevným displejem vám zajistí přehledné a. Jistě jste slyšeli o tom, že v čistících hubkách a hadrech se drží bakterie. Mikrovlnné trouby, AP Servis. Tento problém vám pomůže vyřešit rychle a jednoduše mikrovlnná trouba. Disponuje funkcí Crisp, gril, horkovzdušný ohřev, vaření v páře. S asistentem vaření se stanete mistry vaší kuchyně.


Parní trouba Elektrolux. Kompaktní kombinovaná parní trouba Siemen. Systém distribuce 3D zabezpečuje rovnoměrné proudění energie pro rovnoměrný ohřev potravin. Tato trouba nabízí pohodlné tlačítkové ovládání funkcí kombinované s digitálním displejem.


NEJNOVĚJŠÍ VIDEO NA DENÍK.

Trouba funguje dobře, mikrovlnná trouba je v pořádku, ale ne nejlepší, těžko se čistí, protože má pevný gril. Nejhorší je, že mám problémy s kondenzací mezi děvčaty na dveřích - očekával bych lepší cenu. Whirlpool WMD4disponuje černobílým displejem a unikátní funkcí Crisp pro zapékání.


Moderní multifunkční mikrovlnná trouba WHIRLPOOL o objemu l, je vhodným výběrem do každé kuchyně. Jeho prostřednictvím si můžete snadno a rychle ohřát či rozmrazit jídlo, některé mikrovlnky navíc zvládají i grilovat, péct či dokonce vařit v páře. Tichý chod mikrovlnné trouby díky netočení talíře.


Funkce AutoClean je automat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky