pondělí 25. listopadu 2019

Stahovací schody

Těšíme se na Vaši návštěvu. Attic stairs into the ceilings and walls. Access to the attic comfortably, quickly and safely? With products from us, it is possible!


The basics of the retractable stairs are their firm and stable construction for a comfortable and safe entrance.

Máte zájem o naše produkty? Také nám mùžete poslat nezávaznou poptávku prostøednictvím poptávkového formuláøe. Půdní - podkrovní - stropní schody v několika typech - kovové, dřevěné. Dále pak půdní schody zateplené i nezateplené, protipožární, půdní schody stahovací a sklápěcí. Půdní schody pro malé stropní otvory nebo rozměry mimo typové provedení.


Ceníky, katalogy, certifikáty. Podívejte se na aktuální ceník půdních stahovacích schodů Aristo, Lusso a Verticale.

Také jsme pro vás připravili katalog skládacích schodů. Navíc tato konstrukce umožnila eliminovat. Garáže, půdy, technická zázemí budov – zde všude je správné místo pro skládací či shrnovací schody. Skládací schody vyrábíme jako jedni prvních v ČR – na trhu skládacích schodů jsme patřili mezi průkopníky, máme bohaté zkušenosti s výrobou i vývojem.


Nabídka zahrnuje různé modely půdních schodů: skládací, výsuvné, stahovací a mlynářské schody , a také příslušenství. Důmyslná konstrukce stahovacích schodů Lusso umožňuje rychlý a snadný přístup do podkroví. Schody jsou stabilní a bezpečné a jsou zároveň zajištěny, aby nepoškodily podlahu. Rám s konstrukcí je projektován pro zabudovánído stropu.


Model Lusso je vyráběn ve standardním provedení, ale rám do. Víko je vyplněno tepelnou, protihlukovou a. Covid-Info - Pokud jste v den dodání v karanténě, je vaší povinností informovat dopravce. Domluvte se s doručovatelem na jiném možném termínu doručení. V nabídce naleznete schody obyčejné, protipožární, ale i nízkoenergetické schody pro pasivní domy. Nabízíme stahovací půdní schody JAP od českého prověřeného výrobce.


Dřevěné mlynářské schody vhodné pro úsporu místa i financí. Nabízíme půdní schody na míru, které uspokojí zákazník, kterí mají nevyhovující stropní otvor a nechtějího upravovat.

Na trhu najdeme i schody se širokými stupadly s protiskluzovou úpravou, díky kterým je chůze pohodlná a bezpečná, například Alupres ( Schody Triant). Pro malé vstupní otvory se zase hodí schody Alufix ( Schody Triant) nebo Mini (Dolle). Proč koupit půdní schody u nás. Stejně jako stavební pouzdra pro posuvné dveře, tak i stahovací schody na půdu vám dopravíme zdarma po celé ČR. U nás koupíte stropní stahovací schody za akční ceny.


Ověřeno zákazníky od Heureka. Komfortní provedení přístupu do půdních prostor zajišťují naše stahovací schody Aristo. Jejich předností je snadné ovládání, při němž se pomocí ovládací tyče lehce vysune skládací žebřík upevněný na konstrukci. Pro často používaná místa jsou velmi vhodné stahovací půdní schody s kovovým žebříkem se zvýšenou odolností.


Tyto půdní schody jsou rovněž dostupné ve verzi LWM-K dodatečně vybavené v mádlo a poklop v bílém provedení. Točité schody mohou být výborným a žádaným pomocníkem do malého prostoru, ale zároveň také skvělým designovým prvkem pro interiér, kde se šetřit prostorem nemusí. Stahovací kovové půdní schody. Vše je o volbě rozměrů.


Pro točité schody je charakteristický středový sloup, který je dominantou celého schodiště. Pomocí středového sloupu jsou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky