pátek 1. listopadu 2019

Modřínová prkna na terasu

Modřínová prkna na terasu

Podlahy na terasy a balkony – Prkna na terasu sibiřský modřín Drážkované terasové prkna se vyrábí z masívu sibiřského modřínu tangenciálním a radiálním řezem. Povrch drážky má vlnitý profil. Na vlnitém povrchu činí odstup vln 5mm a výška vlny mm.


Modřínová prkna na terasu

Modřínová prkna na terasu jsou správnou volbou. Modřín je díky svým vlastnostem ideální volbou. Pokud je tedy vaším cílem dřevěná terasa (dřevěné terasové prkno), rozhodně byste neměli volit jinak. Navíc je vhodný i pro další možnosti venkovního použití, kde se kvalitní vlastnosti také vyžadují.


Technické normy na terasová prkna ze sibiřského modřínu. Kolik prken bude obsahovat čtvereční metr, kolik kubíků materiálu bude potřeba pro ten či onen projekt, kolik čtverečních metrů je možné obložit krychlovým metrem prken a další podobné údaje, by měl znát každý, kdo plánuje začít stavět nebo rekonstrukci. Vybíráte prkna na terasu ? Tak to se vám bude hodit pár tipů, jak na to.


Celoročně pak na ně působí různé povětrnostní vlivy. Dnes je trendem používat sibiřský modřín pro dřevěnou fasádu a venkovní terasu. Pokládka dřevěné terasy. Stavba dřevěné terasy u domu, ať je to terasa zastřešená či nezastřešená, je nedílnou součástí pěkné. K tomu se kolmo na prkna umísťují nevelké laťky, které zajistí několikamilimetrové mezery mezi vrstvami, a to je naprosto dostatečné.


U řeziva s délkou metry to budou příčně položené latě, na délku metrů jich bude potřeba 5. Mezi hlavní vlatnosti, které mají modřínové terasy, patří v první řadě odolnost proti povětrnostním vlivům, barevná stálost a také vysoká pevnost a tvrdost. Před montáží nutno min. Kotvení terasových prken lze viditelným i neviditelným způsobem.


Modřínová prkna na terasu

C kvalitu je fakt lákavá. Můžete mi, prosím, přiblížit, jak vypadají ty zmiňované třísky a kde se berou? Kolik zhruba procent materiálu navíc je potřeba objednat, abych mohl ty nejhorší kusy vyřadit?


Prkna terasová z tvrdých dřevin se častěji vybírají pro montáž teras, bazénů, mansard a jiných venkovních staveb. Terasová prkna koupit o objednat u OBI. Ale při výběru podlahy na terasu se doporučuje vzít v úvahu doporučení profesionálů. Dřevěná podlaha na terasu se realizuje z terasových prken, která se přichycují k podkladovým hranolům.


Výběr dřeva i barev a laků na jeho ošetření je opravdu pestrý , a tak si tu svoji variantu bezpochyby najdete, ať už máte jakékoliv představy o tom, jak by ideální terasa měla vypadat. V uvedené ceně je pouze samotný materiál terasových prken bez dopravy, podkladních hranolů, spojovacího materiálu a montáže. Náš sortiment zahrnuje obkladové palubky, hoblovaná prkna , stavební řezivo (fošny a trámy), lepené hranoly BSH, terasová prkna a jiné zboží ze dřeva pro stavby a interiér v Praze. Na přání zákazníka dodáme hoblované, broušené, frézované hrany do radiusu. Prkna modřín mají velmi pěkný vzhle zbarvení a krásnou výraznou kresbu.


Takto opracovaná prkna se jsou proto vyhledávané na výrobu dřevěných teras, obklady ze dřeva, dřevěné podlahy, ploty z modřínu, pergoly, altány i zahradní nábytek. Odolná prkna na terasu z akátového dřeva. Akát je dřevina krásně zbarvená, s výraznou kresbou. Samozřejmostí je možnost tónování do požadovaného odstínu speciálními přírodními oleji dle Vašeho požadavku. Pro bezpečnost vyrábíme tato terasová prkna s protiskluzovou vlnkou, takže použití např.


Modřínová prkna na terasu

Voděodolný materiál ze Sibiřského modřínu. Ideální materiál rezistentní vůči vodě, vhodný pro exteriérové použití, obložení kolem bazénu, terasy a altánky. Rozpálená terasová prkna z WPC vychladnou chvíli po příchodu mraků, nebo po otevření markízy… na rozdíl od kamene a keramiky, které teplo výslovně akumulují. Postavíme vám terasu na klíč - připravíme vám kompletní nabídku na materiál (terasová prkna , spojovací materiál, podkladové hranoly). Díky trvanlivému povrchu, stálým barvám a tvarové stálosti se hodí tento materiál skvěle na zahradní a střešní terasy, do restaurací, zahradních cest a na přístavní mola či k obroubení bazénů.


Oboustranně profilovaná terasová prkna vypadají pěkně po několik let, zatímco výdaje na údržbu se omezují jen na minimum. Dodáváme dřevěné terasy z kvalitních osvědčených dřevin. Jehličnany ze severských zemí - modřín a borovice patří k nejodolnějším druhům dřeva.


Exotické dřeviny jsou vyhledávané pro svůj nevšední design a díky vysoké hustotě dřeva vydrží vyšší zátěž počasí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky