čtvrtek 28. listopadu 2019

Plastové skleničky na víno brno

Plastové sklenice, plastové nádobí, sklenice, skleničky ,. Vaše logo, nebo nápis, můžete mít na vaší nové sklenici, stačí si jen vybrat tvara jaká. Tyto kelímky krásně doladí stůl. Zároveň ale výrazně snížíte náklady oproti pořízení opravdových skleniček. Nejoblíbenější varianty jsou plastové skleničky na víno a plastové šampusky.


Na slavnostní přípitek i na pohodový večer s přáteli, na červené i na bílé, broušené sklo i plastové sklenice na piknik - na FAVI.

Velké, malé, na portské i na sekt, stačí si jen vybrat, ze které vám bude víno chutnat nejlépe. Věrná napodobenina skla - vysoká kvalita sklenic a výrobní proces dosáhly úrovně zpracování plastu do takové míry, že nerozeznáte plast od skla. V naší nabídce najdete sklo na různé nápoje. Klasické skleničky , sklenice na likéry, vysoké sklenice na sekty a krásně modelované skleničky na víno.


Výroba probíhá formou foukání. Sklenice na stopkách jsou vyráběny dvěma metodami. Podle první metody jsou stopky skleniček přilepené.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jednorázové plastové sklenice - prozkoumejte naši jedinečnou nabídku jednorázového nádobí značky Cater. Vážení zákazníci, od dnešního dne do odvolání jsme pozastavili platbu na dobírku. Party stolování efektně dozdobí vhodné party doplňky. Platové kelímky, které vypadají jako opravdové skleničky.


Toto párty nádobí se skvěle hodí na zahradní večírky. Set elegantních dvou skleniček vhodné na šumivé víno , sekt či šampaňské. Dodává se v kartonové krabičce a cena je udaná za celé balení.


Svatební skleničky - dárek pro ženicha a nevěstu. My ve Westwing víme, že praktická stránka nemusí vždy ustoupit té estetické. Přečtěte si tipy našich šikovných stylistů. Poháry, skleničky nebo sklenice na víno či sekt?


Zásobování vinoték je naše hobby. Do Vaší vinotéky dodáme čirou PET Láhev která nechá vyniknout barvu bílého a červeného vína. Dále nabízíme kvalitní skleličky z pravého českého skla vyrobené v ČR.


Dále jutové tašky, dárkové sety a ostatní. Skleničky na bílé víno GSI Nesting Wine Glass Set. Lehké skleničky na bílé víno v sadě po dvou, si díky odšroubovatelné stopce budete moct vzít kamkoliv.


Na výrobu byl použit téměř nezničitelný kopolyesterový plast bez obsahu Bisfenolu A (BPA), který je vhodný jak na studené, tak i teplé (svařák!).

Vyberte si skleničky na víno z produkce nejlepších českých i zahraničních skláren. Překvapíme vás širokým výběrem sklenic na víno klasických, originálních i luxusních, které budou estetickým osvěžením vašich slavnostních i všedních chvil. Ochutnávky vína z perfektního skla ocení jak milovníci vín, tak i. Set plastové skládací skleničky na víno a provzdušňovač.


Zapomeňte na vše, co jste dosud věděli o jednorázovém nádobí!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky