pátek 15. listopadu 2019

Regál dřevěný

Velký výběr dřevěných regálů. Když dřevěný regál , tak od nás. Předně pak, jsou-li vyrobeny z masivní borovice. Regály a knihovny z masivu. Knihovny jsou vzhledné a estetické.


Regál dřevěný

S regály a policovými systémy už se vám nestane, že budete své věci hodiny marně hledat po bytě. V naší nabídce naleznete také dřevěné laťkové regály, které mimo zmíněných míst můžete využít například také do suchých sklepů a technických místností. Ačkoliv se říká, že lidé čtou čím dál méně, není to až tak docela pravda, protože pokud by tomu tak bylo, zmizely by některé kusy nábytku z našich interiérů docela.


DŘEVĚNÝ REGÁL ROHOVÝ Maxi 4W 174x85x- BOROVICE. Toužíte po kvalitním a estetickém provedení úložiště pro vaše knihy a další předměty? Pokud chcete svoje knižní a jiné poklady nechat vyniknout, tak v tom vám pomůžou dřevěné regály a knihovny z masivu. Dřevěné regály a knihovny z masivu. Pevná a stabilní konstrukce.


Ačkoliv se nám líbí přírodní barva dřeva, opálení mu zase dodá trochu šmrnc a ozvláštní jej. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


OBI dřevěný sklepní regál je vybaven čtyřmi policemi z jehličnatého dřeva s certifikátem FSC. Poskytuje dostatek úložného prostoru. Každá police má nosnost až kg. Montáž je díky sešroubování velmi jednoduchá.


Popis: prodám dřevěný regál. Potřebujete odkládací prostory, které splní nejen praktický účel, ale také estetický? Chcete kvalitní řešení pro uspořádání knih, C dekorací, květin, pracovních záležitostí, kuchyňských a jiných potřeb? Ve vaší domácnosti, na chatě, chalupě nemůžou chybět dřevěné policové regály z masivu. Přírodní design vhodný k jakémukoliv využití.


Tyto dřevěné regály se hodí do domácnosti. Detail produktu Do obchodu. Ano, mám zájem o přihlášení k odběru e-mailového newsletteru JYSK, který obsahuje inspiraci, nejnovější nabídky, novinky a informace o aktuálních kampaních vztahujících se na celý sortiment společnosti JYSK Česká republika. Vyberte si nový regál do garáže, do skladu, do kanceláře nebo třeba kvalitní regál do obchodu s doručením do hodin.


Na všechny regály je prodloužená záruka let. SNADNÉ SMONTOVÁNÍ A PŘESTAVBA. Všechny regály jsou bezšroubé, jednoduše se montují a mohou se chlubit prémiovým lakováním za cenu běžného. Kvalitní bukové dřevo od českých dodavatelů řeziva. Kupujte Spálenský dřevěné regály Jiří na Spalensky.


Vyrábíme a dodáváme přesné, kvalitní výrobky a za dobré ceny. Praktické dřevěné regály se vyrábějí z masivního dřeva, potom se nijak neimpregnují a jsou určené k přímému použití. Dají se upravit barvami na dřevo nebo namořit, čím se zvýší jejich životnost. Police má nosnost kg.


Regál dřevěný

K tomuto výrobku dodáváme montážní návod a vruty do dřeva. Kč Televizní stěna dřevěná PS-609. Krbová konzole obložka VILLAGE 2. Návod na výrobu jednoduchého regálu.


Pokud použijete hoblované hranoly a prkna, stačí vám jen ruční pilka a aku vrtačku. Pak si můžete vyrobit regál téměčř jakýchkoli rozměrů. Vyřešíte díky nim úložný prostor v bytě, kanceláři v prodejně.


Mohou být klasické stojící i závěsné na zeď. A nemyslete si, že tento typ nábytku musí být jen obyčejný a nudný. Na pracovní desku lze položit jakoukoliv podložku - plastovou, gumovou, apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky