čtvrtek 21. listopadu 2019

Pracka philco pl 151

Příjemná je i spotřeba energie, kW za hodinu. S programem rychlé ekonomické praní dokáže se sníženým časem praní a se sníženou spotřebou. Príjemná je aj spotreba energie kW za hodinu. S programom rýchle ekonomické pranie dokáže so zníženým časom prania a so zníženou spotrebou. Vlastnosti PL 1F posunout nahoru ˄ Předem plněná pračka PL151F do které se díky pohodlnému otvírání dvířek snadněji dávají velká ložní prádla nebo osušky, se stane snadněji obsluhovatelnou.


Vlastnosti PL 1F posunúť hore ˄ Spredu plnená práčka PL151F, do ktorej sa vďaka pohodlnému otváraniu dvierok ľahšie dávajú veľké posteľné bielizne alebo osušky, sa stane ľahšie obsluhovateľné. Manuál najdete níže a můžete si ho rovněž zdarma stáhnout ve formátu PDF. Rovněž máte k dispozici často kladené otázky, hodnocení výrobku a recenze uživatelů, které vám umožní používat výrobek optimálně.


Perte efektivně pomocí programu rychlého praní a skoncujte se špínou již za minut. I intenzivně zašpiněné věci po sportovním tréninku se rázem změní na dokonale. K této pračce Philco můžete získat záruku na let ZDARMA, více informací najdete v popisu výrobku. Ideální do malých koupelen díky hloubce cm. Funkce odloženého startu, dětská pojistka.


Výhodou pračky Philco jsou LED indikátory fáze praní a systém detekce poloviční náplně. Kym neodisla, bol som s nou spokojny za tie peniaze. Myslim si vsak, ze aj tak by pracka za tie peniaze mala vydrzat bez problemov ovela ovela dlhsie. Postup pred montazou a po montazi pracky presne podla manualu, este aj vyvazena vodovahou.


Dokazom bol na taku lacnu pracku vcelku tichy chod pri odstredovani a pracka stala na mieste ako. Práčka ovláda programov vrátane programu na hygienické pranie 30°C, je vybavená systémom sprchovanie bielizne Twin jet a má detský zámok. U tohoto modelu můžete využít až programů. Philco PL 1Automatická spredu plnená práčka Philco PL 151. Přístroj má funkci snadné žehlení a Philco poskytuje na tuto pračku letou záruku.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Pracka je vybavena systemem detekce polovicni naplne bubnu. Pračka má velmi jednoduché ovládání v češtině.


Nechybí ani odložený start až o hodin nebo dětská pojistka, která uzamkne ovládání pračky. Použitím stránek s tím souhlasíte. Zakázat je můžete v nastavení prohlížeče, budete pak ale omezeni v některých funkcích. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. PHILCO PL 1F – srovnání cen na internetu.


Další slevy bílého zboží na Kupi. Motobatérie MOTOBATT MBTX9U 15Ah náhrada batérií: YTX9BS, YT12ABS, YTZ14S, YTZ12S, MBTX9U s vyššou kapacitou oproti konkurenčným akumulátorom, pri zachovaní veľkosti a AGM technológií (elektrolyt napustený vo sklenom rúne) umožňuje variabilné umiestnenie batérie, tzn. Vybavena Crystal bubnem pro šetrné praní prádla a jeho prodlouženou životnost. PPL 1automatická pračka PHILCO.


Opatřena je navíc ochranou proti přetečení a ochranou proti přepětí a podpětí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky