úterý 26. listopadu 2019

Plastová polička do koupelny

Vyberte si koupelnovou polici, na kterou se pohodlně vejde všechna vaše kosmetika tak, aby byla pořád po ruce. Rohové koupelnové poličky, skleněné regály i poličky bez vrtání z desítek oblíbených e-shopů nakoupíte na jednom místě - na FAVI. Plastová zavěsná polička do koupelny.


Krásná a především dokonalá, taková je závěsná polička do koupelny. Předností je mnohostranné využití, velmi snadno ji můžete zavěsit na stěnu sprchového koutu i kdekoli v koupelně, záleží na vás, není třeba nijak připevňovat. Polička do koupelny Umbra FLEX SURE-LOCK - bílá.

Sapho Espace Otevřená policová skříňka 30x172x32cm, ořech bruno, ESP164. Je rohová, vyrobená z pochromovaného kovu, vhodná do každé koupelny i. Dvoupatrová rohová polička je ideální do koupelny. Vyrobená z bíle lakovaného kovu s policí z bambusového dřeva. Na praktickém a dekorativním závěsném regálu najdou své místo všechny koupelnové doplňky! Snadno a bez vrtání zavěste na stěnu sprchového koutu.


Se dvěma policemi na šampon nebo sprchový gel a dvěma policemi na mýdlo, mycí houby atd. Na dva háčky můžete zavěsit například ručník. Drátěná konstrukce z chromované oceli je nadčasovou záležitostí, vhodná do každé koupelny , k umyvadlu, nebo i dřezu v kuchyni.

Při výběru poličky nejprve změřte volný prostor v koupelně a až poté vybírejte podle typu a vzhledu. V naší nabídce naleznete poličky do koupelny rovné, rohové, skleněné, drátěné nebo s hrazdou. Pestrý výběr nabízí Sapho a designové poličky vyrábí Grohe. Naplní všechny vaše představy. Drátěný nerez program Optima zahrnuje univerzální doplňky vhodné do každé koupelny či kuchyně.


Doplňky jsou vyrobené z nerez oceli a jsou voděodolné. Praktická polička o velikosti 300x122xmm, má v domácnosti praktické využití, například při skladování kosmetiky. Díky modernímu designu se hodí do každé koupelny. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.


Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. Levné koupelny a koupelnové vybavení do vaši nové hezké stylové koupelny. Při vyjímání přísavky se nezanechávají značky kruhu.


Dobře uzavřená přísavka se silným lepidlem, pevně připevněte ke stěně. Nyní za fantastickou cenu! Tato praktická pomůcka do koupelny Vám ušetří místo. Rohovou poličku nabízíme v jemných barvách, máte na výběr z pěti variant.


Zaujímá místo praktické, ale i designové.

Hodí se do každé místnosti včetně koupelny. Koupelnové poličky a police jsou připraveny vám posloužit vždy, když si potřebujete jen něco odložit a přitom zachovat alespoň dojem pořádku, nebo když chcete mít v koupelně určitou drobnost každý den po ruce. Police a poličky pro pořádek v koupelně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky