neděle 10. listopadu 2019

Multifunkční hrnec ecg recepty

Co je multifunkční hrnec. Multifunkční hrnec , multicooker, chytrý hrnec , pomalý hrnec … takhle všelijak se tomuto kuchařskému „zázraku“ přezdívá. Někdo mu dokonce říká horkovzdušný hrnec , přičemž výrobce Catler své výrobky časuje jako indukční multifunkční hrnce. Společně se značkou ECG jsme pro vás chutných receptů pro váš multifunkční hrnec. Na LCD displeji si velmi snadno nastavíte dobu, po kterou chcete, aby se j. S tímto hrncem připravíte fondue stejně snadno, jako si ugrilujete skvělý kus masa.


Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Multifunkční hrnec. Vařte bez připálení a nutnosti stálého míchání s keramickou nádobou, která zaručuje perfektní a rovnoměrnou tepelnou úpravu připravovaného jídla. Vnitřní keramický hrnec se ohřívá rovnoměrně a. Stačí jednoduše nastavit požadovaný způsob přípravy a hrnec se o vše ostatní postará sám. Nezbytnou výbavou každé moderní domácnosti je multifunkční hrnec , který je skvělým pomocníkem při každodenní přípravě jídel.


Nabízí bohaté vybavení a může se pochlubit pěkným designovým provedením v kombinaci hnědé a bílé, širokým výběrem programů a bohatým příslušenstvím. Mezi základní vybavení. Atraktivní výrobky dostupné pro každého. Elektroniku a domácí spotřebiče vyvíjíme s ohledem na nároky současného zákazníka. Nasloucháme spotřebitelům a produkty neustále zlepšujeme, aby plnily, co se od nich očekává, některé roli domácího pomocníka, jiné multimediálního společníka.


Jak vybrat elektrický multifunkční hrnec. Každý může přidat vlastní recept. Elektrický multifunkční hrnec nekupujete každý den. Jeho výběru byste proto měli věnovat značnou pozornost. Pokud výběr nepodceníte, dáte pozor na to, aby měl vše, co potřebujete, stane se z něj opravdu všestranný pomocník, kterého v kuchyni jen tak něco nenahradí.


Je v něm rýžovar, tlakový hrnec , hrnec na pomalé vaření, jogurtovač a vařič vajíček. Nahradí mikrovlnku k ohřevu jídla, pánev na smažení, sterilizátor, napařovací hrnec a univerzální hrnec na přípravu dušených pokrmů. Hrnec má funkcí a to vaření, vaření v páře, smažení, fritování, grilování, dušení i ohřívání a také jej lze využít na přípravu fondue. Multicooker, elektrický hrnec , chytrý hrnec , pomalý hrnec , všestranný pomocník…seznamte se, toto jsou ekvivalenty pro multifunkční hrnec.


Jejich svět není ničím složitým. Objasníme vám pár základních parametrů, které je dobré znát. Ostatní údaje jsou spíše orientační, případně. Měl by tedy nahradit fritovací hrnec , parní hrnec , remosku nebo třeba i gril. V balení spolu s hrncem dostanete i fritovací koš, mřížku na vaření v páře, děrovanou naběračku a set fondue se šesti barevnými.


Tento hrnec je speciálně uzpůsoben tak, aby se v něm vařilo co nejlépe s ohledem na zachování všech živin a vitamínů. Díky dostatečně pomalému vaření dochází k zachování vitamínů v zelenině a maso připravené v tomto hrnci je křehké. Kde koupit Vytvořit produktový list. Jeden MultiCooker na všechna vaše oblíbená jídla!


Díky různým automatickým programům vaření si můžete snadno a pohodlně připravit zdravé a vynikající jídlo kdykoli doma. Po dokončení vaření udržuje multifunkční hrnec váš pokrm automaticky v nejlepší teplotě vhodné pro podávání, až dokud nepřijde čas k jídlu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky