úterý 19. listopadu 2019

Profesionální automatický kávovar

Profesionální automatický kávovar pro náročný provoz. Disponuje velkokapacitními kontejnery. Tato kategorie v sobě skýtá výsledný nápoj, kterému jen málokterý člověk nepodlehne. Velmi dlouho trvalo než se stroj, který tuto pochutinu vyrábí dostal právě do naší nabídky, potažmo do Vaší restaurace, Vašeho baru či do Vaší domácnosti.


Pokud zvolíte profesionální kávovar , stačí vám hodnota tlaku barů.

Pokud však budete pořizovat kávovar pro vaši domácnost, zvolte hodnotu tlaku od barů výše (tyto přístroje totiž nedokážou udržet konstantní tlak a na hodnotu barů se dostanou v průměru). Automatický kávovar seženete v několika různých cenových hladinách a může být obtížné určit, co od dané ceny očekávat. Proto si v krátkosti rozebereme, jaké modely seženete v určité cenové kategorii a která je ta pravá pro vás. Vyhnete se tak koupi drahého přístroje, který nebudete plně využívat, nebo naopak.


Technologie TVám dává možnost kontrolování teplot na třech bodech a jejich upravování pomocí LCD displeje. Vyberte si profi pákovky se stylovým a nezaměnitelným designem, nebo spolehlivého parťáka na plac, co vás nenechá ve štychu, automatický kávovar Saeco. Kávovary nás baví, už přes let.


Firma NIVONA nabízí modely kávovarů vhodných pro domácnosti, za dostupnou cenu, přitom ale s vynikajícími parametry profesionálních přístrojů!

Podobně jako kávovary určené pro malé firmy. Tento kávovar je vhodný do kanceláří, gastronomických provozů a kaváren, kde se připravuje až káv denně. Jedná se o další vývoj a rozšíření modelu Idea Cappuccino: tento přístroj je vybaven dvěma mlýnky a dvěma zásobníky na kávu, je tedy možné volit mezi dvěma různými druhy kávy. Tento plně automatický kávovar dokáže svými funkcemi uspokojit i ty nejnáročnější uživatele. Mimo velké nádoby na vodu a 4gramovém zásobníku na kávová zrna nabízí mnoho zajímavých funkcí, které zkrátka nemohou zůstat bez povšimnutí.


Automatický profesionální kávovar CARIMALI BLUE DOT pro přípravu espressa a mléčných specialit z pravé zrnkové kávy. Z automatický kávovarů máš na výběr ze značek Melitta, Nivona a Saeco. Jsi jen espressář nebo spíše cappuccinář? Abys nezapomněl na kávovar s napěňovačem mléka. S nádržkou na vodu o objemu litru a odpadním zásobníkem na šálků kávy patří kávovar mezi velmi objemné kousky, které se hodí i do firemní kuchyňky.


Plnoautomatický kávovar. Pro přípravu lahodného espresa s pokročilým nastavením jako u profesionálního baristy. Více informací na našem Webu. Nový profesionální automatický kávovar ANIMO řady OPTIME s možností fresh modulu (tiché čerpadlo na dávkování čerstvého mléka = vždy dokonalá mléčná pěna jako od baristy).


Plněautomatické kávovary Saeco Aulika HSC jsou určené pro profesionální použití s novinkou High Speed Cappuccino (HSC), tedy s rychlejším kapučinátorem. V základu dostanete precizní sítka, ergonomické páky. Výhodou je jednoduchost.

Aulika Focus Aulika Focus je profesionální automatický kávovar vhodný pro náročný provoz se standardním vysokým výkonem po celý den. Hlavní přednosti kávovaru Aulika Focus: nahřívání šálků ergonomické řešení pro každodenní používání funkce one touch – vý. JURA espresso kávovary - ESHOP. Moderní profesionální kávovar se špičkovým výkonem a mnoha funkcemi a vlastnostmi, které zaručují dokonale připravenou kávu, jejíž kvalita zůstává neměnná a stále skvělá.


Každý bojler má vlastní elektronickou kontrolu a veškeré údaje. KÁVOVARY - automatické, pákové, profesionální Jsme připraveni Vám poradit s výběrem toho správného kávovaru pro Vaši domácnost, kancelář či kavárnu. Nabízíme různé druhy přístrojů na výrobu kávy od klasického překapávače, automackých kávovarů, pákových kávovarů pro domácí použití nebo profesionální stroj pro Vaši kavárnu. Krom jiných předností nabízí i funkci stisk jedním tlačítkem neboli One Touch.


Oproti ostatním prodejcům se neomezujeme jen na prosté přeposlání krabice s přístrojem, ale poskytujeme velké množství nadstandardních služeb. Jistě oceníte i extra velkou kapacitu zásobníku na kávová zrnka, pojme jich až 3gramů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky