úterý 12. listopadu 2019

Podstavec pod monitor skleněný

Elegantní skleněný podstavec pod monitor Vám zajistí optimální výšku monitoru. Ergonomické předpisy doporučují ze zdravotního hlediska, aby byla horní hrana monitoru ve výšce očí. Tím můžete předejít bolestem krční páteře, bolestem zad a zvýšené únavě. Tento hezký a kvalitně provedený podstavec monitoru.


Podstavec pod monitor skleněný - cm. Skladem Značka: Connect IT. Elegantní, kvalitně provedený skleněn ý podstavec pod monitor či TV.


Vyberte si ze dvou barevných variant - bílé a černé. Zabrání se tak namáhání krční páteře a následné bolesti zad nebo hlavy. Je vyroben z kovové základny a skla.


Díky nízké výšce stolů a nemožnosti posunout monitor do výšky očí se hrbíme, a tím si zaděláváme na problémy se zády. Jednoduchý, hezký, funkční a cenově výhodný podstavec pod monitor. NewStar NSMONITORje podstavec pro ploché obrazovky a notebooky do kg. Skleněný podstavec na monitory do.


Sklo, kov, dřevo = materiály, které přinášejí stylový design. Hodí se na CRT a ploché obrazovky. Ohromující vzhled díky křišťálově čirému sklu. Stojan pod monitor Fellowes Smart Suites Umožňuje nastavení monitoru ve výšce očí, pomáhá předejít bolestem svalů a šíje, podstavec si můžete regulovat do tří pozic výšky, antiskluzové gumové nožky z. Desire Limited Univerzální hliníkový podstavec pod monitor Desire s USB portem, zlatý. Podľa pravidiel správnej ergonómie by mal byť monitor v takej výške, aby jeho horná hrana bola minimálne vo výške očí.


Väčšina bežných monitorov a stolov je však vo výsledku ďaleko nižšie, čím sa. Klávesnice se vejde pod podstavec. Vyměňte krabici za kvalitní skleněný podstavec , který bude Vašemu monitoru a interiéru bytu či kanceláře slušet! Vznikne vám navíc i další prostor, kam můžete ukládat vzkazy, drobné příslušenství a pod podstavec i dokumenty k vyřízení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Používáním stojanu pod monitor Fellowes Smart Suites předcházíte bole.


Vám se bude pracovat hned lépe! Nejlevnější e-shop MB-SHOP. Zboží za akční ceny, slevy. Tak jednoduchá pomůcka, jakou je podstavec pod monitor , vám může od těchto obtíží rychle pomoci.


Podle pravidel správné ergonomie by měl být monitor v takové výšce, aby jeho horní hrana byla minimálně ve výšce očí. Multifunkční skleněný podstavec pod LCD od výrobce CONNECT IT je praktickým doplňkem pod monitory, notebooky, TV aj. Zajišťuje optimální výšku monitoru, čímž snižuje namáhání krční páteře a případnou bolest zad při delší práci na PC. Výhodou je rozšíření pracovní plochy díky získanému prostoru pod podstavcem. NewStar podstavec pod monitor, skleněný , NSMONITOR10.


Budete mít vždy úhledně. Levné podstavce pod monitory Alza.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky