úterý 19. listopadu 2019

Myčka do kavárny

Hodnocení produktu:. Ačkoliv každý den prostory a vybavení dezinfikujeme, nabádáme všechny, aby dbali bezpečí a zdraví nás všech a nechodili k nám s příznaky onemocnění. B) AŽ DO ODVOLÁNÍ POZASTAVUJEME všechny kroužky. KAVÁRNA „NÁDOBÍ S DEKOREM A VŠECHNO ZŮSTÁVÁ PŘI STARÉM!


Proč je podstolová myčka série UC s funkcí „Energy“ perfektním řešením pro kavárnu: Antje Menz, majitelka kavárny „Natürlicher Lebensraum“ v Berlíně a její rozhodnutí pro značku Winterhalter.

Profi myčka nádobí, označovaná také jako průmyslová myčka na nádobí, je vhodná pro mytí příborů, skla a stolního nádobí. Najde své využití v provozech, kde se každodenně myjí stovky i tisíce kusů. Jedná se o restaurace, bary, kavárny , může ale sloužit také jako myčka na nádobí do školní kuchyně.


Zveme Vás do naší pohodové, rodinné kavárny , kde si Vaše děti mohou nerušeně hrát, zatímco Vy si vychutnáte šálek dobré kávy, čaje či nějaké další speciality. Najdete u nás příjemné posezení, velké interierové hřiště a mnoho hraček pro děti od miminek po školáky. Využijte svou kuchyň co nejlépe a pořiďte si jednu z našich energeticky účinných myček nádobí.


Vybírat můžete z řady tradičních i moderních barev a povrchových úprav tak, aby se vám myčka hodila do kuchyně. Na všechny myčky nádobí poskytujeme pětiletou záruku, jež zajišťuje kvalitu a výkonnost.

Dodáváme výkonné myčky na kuchyňské nádobí pro restaurace, hotely, pekařství, řeznictví, nemocniční kuchyně. Svoji představu o interiéru, designu a atmosféře určitě máte, pojďte se s námi ale podívat, do jakých praktických věcí se vám na začátku vyplatí investovat, bez kterých technických „vychytávek se neobejdete a co všechno může zahrnovat vybavení kavárny. Stoly s dřezem a impozantní třídící plochou jsou umístěny na těle takového stroje ze stran.


Hlavní těleso kupé skříňky myčka při nakládání nádobí je rozděleno na dvě části: základnu a kopuli. V horní části podstavce je místo, které. Profesionální myčky skla pod značkou KOMEL od výrobce ELFRAMO, patří do kategorie kvalitních profesionálních myček pro malé provozy, bary, bufety a kavárny. To má horní a dolní sprchu. Za hodinu provedeno asi stahování, pro dezinfekce oplachu.


Vhodné pro malé stravovacích zařízeních. Rentabilní při každodenním zatížení až 6. Praktický, má malé rozměry, jeho snadnou instalaci a můžete tak učinit na kterémkoliv volném prostoru. Barová podstolová myčka na hrníčky, talířky, sklo. Kvalitní nerez provedení s nerez rameny a odpadovým filtrem. Myčka skla BEELFRAMO.


Energy: Také myčky příborů jsou k dostání. To šetří peníze a chrání životní prostředí a klima v místnosti. Na tom, že ruční mytí nádobí do jedenadvacátého století nepatří, se asi shodneme všichni.

Na koleji si totiž mnoho lidí uvědomí, že myčka na nádobí je nejlepším přítelem člověka. Není ale myčka jako myčka. Některé Vám totiž práci spíš přidají, protože spotřebují zbytečně hektolitry vody a po pár.


Nejmenší myčka skla BE3 drobného nádobí, hranatý koš 350x350mm pro malé provozovny nebo kavárny. Provádíme komplexní dodávky gastro vybavení cukráren od návrhu dispozice, projektu,jednání na HS, kontrolu stavby a přípojných bodů, dodávku, instalaci, zprovoznění, zaškolení obsluhy a následného záručního a pozáručního servisu. Malá myčka je určena pro mytí sklenic a příborů. Polymerní postřikovače se snadno odstraňují a odmašťují. Bezešvá nádrž je samočistící díky hladkému povrchu bez ostrých rohů.


Dvojitá izolace dveří snižuje hluk, udržuje teplo. Nabízíme dobré platové ohodnocení, zázemí mladého a přátelského kolektivu a zaměstnanecké benefity. Dodáváme profesionální myčky skla a drobného nádobí do barů, kaváren, cukráren, restaurací, hotelů. Včetně změkčovačů, chemie, instalace, servisních služeb. Za dlouhá léta v oboru jsme nasbírali mnoho zkušeností, díky kterým vám.


Používáním tohoto portálu s tím souhlasíte. QQI myčka je určena k mytí skla a nádobí. Modely mají lisovanou vanu s. Ty jsou na každé myčce uvedeny na energetickém štítku. Zařízení se umístí do. Jestli volíte především značku, tak doporučované značky myčky jsou Bosch, AEG, Beko, Electrolux nebo Whirlpool.


K žádné myčce nesmí chybět ani přípravky do myčky. Nebo tablety do myčky, například tablety. IKEA - RENGÖRA, Vestavná myčka , šedá, Záruka let. Více informací o podmínkách záruky najdete v zárukové brožuře.


A je myčka stejně účinná? Jakmile program skončí, ozve se tlumený zvukový signál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky