úterý 5. listopadu 2019

Přetíratelný silikon

Některé aplikace vyžadují, aby spoj po aplikaci byl pružný a trvalý. V těchto případech doporučujeme silikonové tmely, které využijte pro běžné domácí opravy i profesionální aplikace – tmelení spár, zasklívání dveří a oken nebo lepení spojů u většiny běžných materiálů. Po vytvrzení je přetíratelný běžnými barvami.


SILIKON -AKRYLOVÝ tmel na polystyren, umakart, plasty, dřevo, zdivo - přetíratelný. Dekorace na zeď a okna.

Použití: Silikon FA1pro okna a styčné spáry je určen speciálně pro zasklívání oken, tmelení styčných a jiných dilatačních spár. Vyznačuje se dobrou dlouhodobou přilnavostí na většinu neporézních materiálů jako je eloxovaný hliník, polyakrylát, polykarbonát, lakované nebo lazurované dřevo, sklo a glazované povrchy. Soudal Transpacryl velmi snadno se nanáší i uhlazuje, po úplném vytvrzení zprůhlední, obzvláště vhodný pro koutové spáry. Přetíratelný běžnými barvami i lazurovacími laky.


Popis produktu: Pattex Štukový akryl je vyplňovací hmota na disperzní bázi. Lze ji použít jako přetíratelný akryl na praskliny ve zdech, spáry mezi sádrokartony, spáry okolo oken a dveří. Dodáváme špičkové tmely různých typů (akrylové tmely, speciální tmely, brousitelné tmely, protipožární tmely…) nejen pro tmelení spár.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Silikon Panzer Universal je vysoce kvalitní jednosložkový, víceúčelový tmel s acetátovým systémem vytvrzování. Silikon vytváří trvale elastický spoj, který odolává povětrnostním vlivům, působení vody, UV záření, olejů, kyselin a aklálií.


Svými vlastnostmi předčí většinu tmelů a lepidel. Jako silikon je stejně odolný proti UV záření a stejně pružný, jako akrylátový tmel je přetíratelný většinou nátěrů a jako polyuretanový tmel má silné lepicí účinky. Je vhodný pro vnitřní i venkovní použití a má výbornou přilnavost k většině stavebních. Tmely , silikony , lepidla, Střechy e-shop.


Aby bylo vše dokonale přichyceno a utěsněno, je třeba v mnoha případech zaručit těsnost a pevnost spoje přípravky jako jsou tmely , silikóny , či lepidla. Ano existuje silikon který je trvale jakoby nezatuhl omlouvám se nevim jak se přesně jmenuje ,ale jednou jsem se spletl a použil ho a pak jsem byl taktéž překvapený že nazabírá. Po montáži okna je nutné okolí okna či dveří zapravit. Na spáry mezi parapetem a zdivem doporučujeme přetíratelný akrylový tmel. Na utěsnění spár mezi oknem a parapetem je zase vhodnější silikon.


Oba produkty si v našem eShopu můžete zakoupit. Akrylátový tmel je přetíratelný , ale lze jej použít pouze v interiéru. Jde vesměs o tmely určené na tmelení spojů a prasklin v sádrokartonech, k vyplnění spár mezi zárubněmi dveří či utěsnění spár mezi zdmi a okenními parapety.

Pro tmelení prasklin a spár v omítce jsou vhodnější tmely akrylové štukové, které. Uniflex PES-TMEL jemný tmel na kov, ocel, kámen, beton a dřevo, 5. Jubin Akrilin disperzní akrylátový tmel na dřevo, bílý, tuba 150. Výhody: - Velmi vysoká přilnavost k nesavým materiálům - Trvale pružný, odolný vlhku, plísním, vodě, povětrnostním vlivům a UV záření - V TL výrazně rozšířeny elektro-fyzikální vlastnosti výrobku.


Ihr Lieferant für Dichtstoffe und Klebstoffe in der Schweiz. Popis: alkoxy neutrální silikon je silikon s nízkým modulem a vynikající přilnavostí. Aplikace: lepení zrcadel. Vyplňování dilatačních spojů, vyplňování spár mezi sklem a jeho podpůrnou strukturou, mezi okny (dřevo, hliník a plast).


Lze použít i na spoje vystavené. Neutrální sanitární silikon Jednosložkový 1 silikonový tmel bez rozpouštědel a parafínů, s fungicidem, pro tmelení, lepení a dotěsňování při montáži akrylátových van, vaniček, sprchových koutů a jiných nádob. Odolává UV záření, nedá se přetírat, vykazuje.


A přitom stačilo koupit přetíratelný silikon , nebo ještě snadnější, použít akrylový tmel. Prostě ne všechno v tubě je vhodné na zasklení oken. Jednosložkové lepidlo bez silikonu, isokyanátu a rozpouštědel, vytvrzující vzdušnou vlhkostí.


Lepidlo je bez zápachu, odolává UV záření. NAHRAZUJE LEPIDLA-TMELY SIMSON 00 SUPERFIX, SIMSON 008. Bostik Superfix 0je univerzální, pružné, super silné stavební lepidlo a tmel zároveň, na bázi Silyl Modifikovaného Polymeru (SMP) s vysokou pevností v tahu.


Tmely, silikony a lepidla značky Den Braven. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Vytvrzuje při kontaktu se vzdušnou vlhkostí, vytváří trvale pevný, elastický spoj. Vlastnosti: Nízkomodulový, nepřetíratelný Vysoká odolnost v sanitárním prostředí Velmi vysoká přilnavost na nesavé materiály a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky