pátek 1. listopadu 2019

Rychlé obědy do práce

Každý den v týdnu řešíme, co budeme jíst, když jsme v práci. Zajít někam na oběd je velmi běžné řešení, ale ne pokaždé má člověk na jídlo z restaurace čas a samozřejmě také peníze. Pak je nejlepší si oběd připravit den předem do krabičky. Ušetříte čas i peníze a zároveň budete mít i jistotu o tom, co jíte.


Připravili jsme pro vás tipů, které. Přijdete do práce , máte jednu schůzku za druhou, spoustu úkolů a najednou si uvědomíte, že už je odpoledne a vy jste ještě neobědvali.

Protože čas nepočká, v rychlosti slupnete čokoládovou tyčinku na zahnání největšího hladu a cestou na další jednání si koupíte fast food. Zkuste to od zítřka jinak. Obědy do krabiček vám umožní v klidu se najíst, přesně. Do krabičky: rychlé obědy nejen do práce Každodenní pracovní shon mnohdy znamená to, že se v jídle zanedbáváme. Koupíme si oběd z fast foodu, nebo jsme nuceni objednat si jídlo z restaurace za přemrštěné ceny.


Rychlé obědy do krabičky - stačí minut a máte skvělé jídlo do práce Jistě souhlasíte, že na vaření během pracovního týdne moc času nezbývá. Rychlost je v tomto případě na prvním místě, ale i tak vám v žaludku nemusí skončit obložená bageta a majonézový salát s rohlíkem. Do hotovej šošovice pridajte na kocky nakrájané údené tofu (pre milovníkov mäsa na panvici opraženú panenku) a na jemno nasekanú petržlenovú vňať.


Premiešajte, povarte ešte asi minúty, aby sa chute spojili a fantastický obed do práce či do školy je hotový.

Pokud si přibalíte do práce toto kari, zaručujeme Vám, že všichni spolupracovníci budou závistivě hledět směrem k Vašemu talíři. Kari výborně chutná s rýží nebo i čerstvým pečivem. Aby Vám pokrm rychle nezvšedněl, můžete pokaždé do rýže přidat nějakou jinou surovinu, např. Rychlé večeře či obědy zvládnete připravit, i když vaření nechcete obětovat moře času. Někde ale ani obědy nejsou a tak je člověk odkázán na to, co si koupí v bistru nebo donese z domu.


Co ale jíst, pokud chcete zhubnout, ať zbytečně neděláte chyby? Vzít si do práce studený oběd nebo si ho tam ohřát? U přípravy oběda do práce pak sáhněte po některém ze zdrojů bílkovin, doplňte obilovinami a zeleninou, pro chuť přidejte trochu tuku v dresinku, vše dejte do krabičky a zdravý oběd je připravený, popisuje výživová expertka společnosti Herbalife Susan Bowerman. Zbylo vám něco v lednici?


Udělejte si z toho skvělý a rychlý oběd do skleničky. V práci nebo ve škole, na výletě i na pikniku - přijde vám vhod. Skleničkové vrstvené obědy jsou zdravé, chutné a dá se s nimi bezpečně cestovat. Obsah přizpůsobte sezóně a oběd bude pokaždé jiný.


Chcete vědět, co doopravdy jíte? Uvidíte, že se u toho budete dobře bavit. Kila dole a konto v plusu. A čeho se rychlost týká? Přípravy, nebo pak ohřátí v práci?

Mně se osvědčila sice pracnější, ale skvělá jídla jako francouzské brambory, bramborová kaše s rybou nebo masem, curry na mnoho způsobů (čočka s rýží, rýže se zeleninou, rýže s masem v omáčce), vývary se spoustou zeleniny a jiné husté polévky. Rozsáhlá diskuzní fóra pro rodiče. Těhotenství, poro miminka a batolata.


Diskuze podle narození i regionu. Problém často představují i obědy do práce. Stravování v restauracích bývá cenově neúnosné, rozvážené krabičky s jídlem jsou nezřídka pekelně drahé (bez ohledu na kvalitu a složení připravených jídel). Víte přesně, co do vašeho wrapu přijde a můžete si ho tedy připravit zcela podle svých představ.


Klasikou je kuřecí maso spolu se zeleninou, popřípadě nějakým oblíbeným dresinkem. Hotové pšeničné placky lze dnes koupit v téměř každém supermarketu a cena bývá také příznivá – balení kusů vás vyjde okolo Kč. Většina z nás během zimy přibrala, a tak je čas začít shazovat kila. Obědem, který si sama připravíte, nejen zhubnete, ale navíc ušetříte za předražené restaurace. V dnešní rychlé době často není na vaření tolik času, kolik bychom si přáli.


Právě z toho důvodu vám jistě přijdou vhod naše vynikající recepty na rychlé snídaně, obědy a večeře a další pochutiny. S těmito recepty budeme mít totiž královské pohoštění připraveno doslova za pár minut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky