čtvrtek 14. listopadu 2019

Multifunkční hrnec tefal recepty

Multifunkční hrnec tefal recepty

Profitiere von unschlagbaren Angeboten bei microspot. Jede Woche profitieren! Jetzt mit vergrössertem Sortiment - microspot. When Home Is The Space You Use For Work, Rest and Play. Browse Our Time at Home Heroes.


Multifunkční hrnec tefal recepty

Free Shipping Available. Check Out Tefal on eBay. Fill Your Cart With Color today! Díky různým automatickým programům vaření si můžete snadno a pohodlně připravit zdravé a vynikající jídlo kdykoli doma.


Po dokončení vaření udržuje multifunkční hrnec váš pokrm automaticky v nejlepší teplotě vhodné pro podávání, až dokud nepřijde čas k jídlu. Disponuje taktéž funkcí odloženého startu a vaření si tak můžete naplánovat až s hodinovým předstihem, stejně tak dlouhou dobu dokáže udržet optimální teplotu pokrmu v hrnci a zachovat nutriční hodnoty. Najdete v něm 1zabudovaných receptů v češtině, pro rychlou a snadnou přípravu každodenních jídel, na kterých se podílel i šéfkuchař Ondřej Slanina.


Co je multifunkční hrnec. Někdo mu dokonce říká horkovzdušný hrnec , přičemž výrobce Catler své výrobky časuje jako indukční multifunkční hrnce. Hrnec má menší příkon 6W, díky kterému některé přípravy mohou trvat o pár minut déle – za to však má menší spotřebu elektrické energie. Objemný hrnec s kapacitou pěti. Výsledek bude mít báječnou chuť.


Jednoduše vložíte ingredience dle receptu, vyberete jeden ze programů a zbude vám čas věnovat se jiným činnostem, dětem, nebo můžete jít na procházku se psem. Pokud nebudete spokojeni, vrátíme vám peníze zpět! Jak vybrat elektrický multifunkční hrnec.


Elektrický multifunkční hrnec nekupujete každý den. Jeho výběru byste proto měli věnovat značnou pozornost. Pokud výběr nepodceníte, dáte pozor na to, aby měl vše, co potřebujete, stane se z něj opravdu všestranný pomocník, kterého v kuchyni jen tak něco nenahradí. S tímto hrncem projdete přípravou pokrmů krok za krokem, a to jednodušeji a rychleji.


Schopnost rychlého vaření vám zajistí přípravu většiny pokrmů do minut. Barevný LCD displej vás bude provázet během přípravy a vaření. Funkce tlakového hrnce umožňuje připravit jídlo v rekordním čase a bez nutnosti. Jeho paměť obsahuje 1zabudovaných receptů, na jejichž přípravě se podílel i šéfkuchař Ondřej Slanina. Tento nenahraditelný pomocník se v kuchyni ujme hned několika rolí - poslouží jako pomalý hrnec , rýžovar či parní hrnec.


Multifunkční hrnec tefal recepty

Bezpečný 8l tlakový hrnec Tefal Secure vám pomůže uvařit skvělé jídlo za polovinu času. Tlakový hrnec Secure od Tefalu je vybaven pojistkami. Každý může přidat vlastní recept. Společně se značkou ECG jsme pro vás chutných receptů pro váš multifunkční hrnec.


Vynikající pokrmy snadno a rychle. Obsahuje kuchařku se recepty. Multifunkční tlakový hrnec Tefal All in One Pot.


S multifunkčním tlakovým hrncem zvládnete všechna svá oblíbená jídla za zlomek času!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky