pátek 8. listopadu 2019

Multifunkční hrnec ecg mh 178 vario

Multifunkční hrnec ecg mh 178 vario

Hned několik kuchyňských spotřebičů zastoupí multifunkční hrnec ECG MH 1Vario. Dominantou přední části hrnce je pak přehledný dotykový ovládací panel s jednoduchými popisky. O aktuálním stavu vás informuje LCD displej. Díky průhledné poklici budete mít stále přehled o tom, co se v hrnci děje. S tímto multifunkčním hrncem bude vaření mnohem zábavnější a komfortnější.


ECG MH 1se vyznačuje plynulou regulací teploty v rozmezí od do 240° a spolu až devíti funkcemi - fondue, pomalé vaření, dušení, smažení, vaření, fritování, grilování, zapékání a vaření v páře. ECG ELECTRO - CZ 39views. Objem nádoby je litrů a teplota se dá nastavit v rozsahu - 2°. CrockPot - pomalý hrnec - Duration: 2:07. LCD displej využijete pro nastavení doby, po kterou chcete, aby se jídlo připravovalo.


Vařit, smažit, péct a nezašpinit přitom hromady nádobí, to je sen každé moderní ženy. S multifunkčním hrncem ECG MH 1vario svého snu o čisté kuchyni a skvělém jídle dosáhnete. Na LCD displeji si velmi snadno nastavíte dobu, po kterou chcete, aby se jídlo připravovalo. Hrnec má ve výbavě skleněnou poklici. See all the product information.


Ratings and reviews of ECG MH 178. Tekintsd meg a termék információit. Jedná se o nejlepší multifunkční hrnec roku. Dobrý nákup uskutečníte také na Alze, kde se mezi nejprodávanějšími produkty nachází ECG MH 1vario.


Na e-shopu obchodního řetězce Lidl jsme našli šikovný model Slow Cooker SSC 2C. Elektrický hrnec ECG 1vario je všestranný pomocník do kuchyně. Jeho dominantou, na přední části hrnce, je přehledný dotykový ovládací panel s jednoduchými popisky a přehledným LCD displejem, který Vás bude informovat o aktuálním stavu. Má devět funkcí, mezi které patří dušení vaření, pomalé vaření nebo vaření vnbsp;páře pro přípravu zdravým pokrmů. Für Versand nach Deutschlan ben Sie bitte ECG - MH 1vario.


Multifunkční hrnec ecg mh 178 vario

For shipping to the United Kingdom visit this page ECG MH 1VARIO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ECG MH 1Vario. Ideální mnohostranný pomocník d. Nezbytnou výbavou každé moderní domácnosti je multifunkční hrnec ECG MH 9Delizioso, který je skvělým pomocníkem při každodenní přípravě jídel. Nabízí bohaté vybavení a může se pochlubit pěkným designovým provedením v kombinaci hnědé a bílé, širokým výběrem programů a bohatým příslušenstvím.


Multifunční hrnec - MH1ECG - ECG. S týmto multifunkčným hrncom bude varenie oveľa zábavnejšie a komfortnejšie. Pro fondue, pomalé vaření, dušení, smažení, vaření, fritování, grilování, zapékání, vaření v páře. Hledáte ECG MH 1vario ? Dál už hledat nemusíte!


Srovnání cen ECG MH 1vario - multifunkční hrnec. Nejlevnější e-shop GRUSO. Zboží za akční ceny, slevy. Nenechte si ujít nové nabídky podniku SG Logistics, s. Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.


Upozornit na nové nabídky Nabídka Dotazy Uložit Uloženo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky