pátek 1. listopadu 2019

Modřínové desky na plot

Domů DŘEVĚNÉ PLOTOVKY - Modřín. CZ využívá soubory cookies k personalizaci obsahu a reklam, zlepšení funkcí a zvýšení efektivity nabídky. Připravujeme nové plotové studio, kde můžete shlédnout různé profily plotových latí. Výroba plotových latí na zakázku je realizována převážně do 7-dní od objednání ( v sezoně až dní ). Prkna na plot jsou vedle plotovek další variantou výplní na balkonové zábradlí nebo do plotových dílců.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Podhrabové desky slouží jako náhrada podezdívky, umocňují bezpečnost plotu a zamezují podhrabávání psů. Prodáváme také držáky podhrabových desek. Osobní odběr desek je možný na všech našich pobočkách.


Cena dopravy je kalkulována individuálně. Hlavní výhody: Zpevní plot. Její životnost je nesrovnatelně delší, než klasické fasády, které se po letech začínají drolit. Díky své hustotě a tvrdosti je lze umístit i na terasu či balkón.


Modřínové palubky můžete použít také na podlahu. Praha, a náš sklad zde sídlící vám nabídne k okamžité expedici ty nejlevnější plotovky ze dřeva, které jenom na trhu seženete.

A tím nejvyužívanějším dřevem při výrobě je kvalitní smrk, ale stejně tak vám nabízíme i řadu dalších materiálů, a to především modřínové plotovky. Vše je samozřejmě levné. NA TYTO VÝROBKY SE NEVZTAHUJE DOPRAVA ZDARMA. Upozorňujeme, že uvedená skladová dostupnost je uvedena pro centrální sklad Herink. Pro aktuální skladovou dostupnost na pobočkách prosím kontaktujte zvolenou pobočku.


Pevnost i tvar betonové desky je dokonale zajištěn průmyslovou armaturou, která je v odlitku zapuštěna. Betonové desky na plot. Po montáži je nevyhnutné ich ošetrenie ochranným lakom na drevo, prípadne môžete využiť vosky alebo oleje, čím drevo zakonzervujete.


V bezchybnom stave tak plot vydrží oveľa dlhšie. Tento náter je vhodné opakovať približne každé dva roky. Působením světla silně tmavne.


Je měkké, smrk a borovice jsou ovšem měkčí. Paní na eshopu mi promptně vyměnila plotovky a paní na výdejním místě přidala šrouby a vruty. Uvítal bych více rozměrů plotovek ze sibiřského modřínu, ale to nemá skoro nikdo z velkých hráčů na trhu. Dodáváme a stavíme pletivový plot , zděné ploty, bezúdržbové plotovky, kovové ploty, nezákladový betonový plot. Kompletní materiál na stavbu plotu.


Všechny dřevěné ploty, plotovky, plotová prkna i rýgle dodáváme v přírodním provedení, proto přikládáme doporučení na přípravky, kterými lze dřevo ošetřit nebo dotónovat a připravit ho na dlouholetou životnost po. Na přání zákazníka dodáme hoblované, broušené, frézované hrany do radiusu.

Praktická, lehká a velmi pevná podezdívka pod plotem zaručí delší životnost pletiva nebo průmyslových 3D či 2D panelů. Plotová prkna rozvážíme po celé ČR. Plotovky nabízíme v různých délkách a šířkách.


Dřevěné ploty vyrábíme do dnů. Desky jsou vyrobeny z vibrolitého betonu, zpevněny ocelovou výztuží a vyrábí se na objednávku. Auta s rukou k dispozici na rozvozy NEJSOU!


Dodáme vše pro stavbu plotu. Nabízíme levné pletivo na plot , betonové ploty či chovatelské pletivo. Vybírejte plot podle svých představ. Zajistíme precizní stavbu plotu na klíč. Kalkulátor na drátěné a betonové ploty Vám pomůže s výpočtem potřebného množství materiálu.


Ze zdících systémů lze vybírat z předních výrobců BEST, BETON BROŽ. U drátěných plotů a oplocení jsou v nabídce systémy oplocení s poplastovaným pletivem a také plotových panelů a svařovaných plotových sítí. Dřevo je krásný materiál, ale potřebuje neustálou údržbu.


A ten kdo se tím nechce zabývat nebo na ni nemá čas, má možnost si zvolit plot s plastovými plotovkami. Jedná se o klasické plotovky určené k výstavbě oplocení rodinných domů, chalup, chat, ale i dětských hřišť apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky