středa 20. listopadu 2019

Plastová polička do sprchového koutu

Polička do sprchového koutu Nexio. Vybírat však můžete ze rozměrů (viz varianty produktu). Krásná a především dokonalá, taková je závěsná polička do koupelny.


Plastová polička je velmi snadná na údržbu. Předností je mnohostranné využití, velmi snadno ji můžete zavěsit na stěnu sprchového koutu i kdekoli v koupelně.

Tato polička do sprchy se umísťuje na horní hranu skla sprchového koutu bez nutnosti cokoliv vrtat či lepit. Ideální odkládací místo pro šampony, mýdla, žínku a podobně. Na praktickém a dekorativním závěsném regálu najdou své místo všechny koupelnové doplňky!


Snadno a bez vrtání zavěste na stěnu sprchového koutu. Se dvěma policemi na šampon nebo sprchový gel a dvěma policemi na mýdlo, mycí houby atd. Musí být praktická, bezpečná i odolná proti vodě a vodnímu kameni.


Pokud navíc chcete, aby byla výjimečně krásná, vybírejte u nás.

Do naší nabídky zařazujeme jen opravdu výjimečné poličky z kovu, skla nebo plastu. V chromované povrchové úpravě závěsná polička do sprchového koutu nerez a praktickému provedení se hodí opravdu do každé koupelny. Vyberte si kúpeľňovú policu, aby ste mali Vašu kozmetiku stále po ruke. Rohové kúpeľňové poličky, sklenené regály aj poličky bez vŕtania, teleskopické police, závesné police na dvere aj do sprchy, samodržiace poličky si vyberte na FAVI.


Bambusová polička do sprchy Umbra Barrel. S tebou se stalo, že stojíš ve sprše, v pěně, a najednou si uvědomíš, že jsi ztratila žínku? Nebo šampon nebo nějakou jinou věc, která leží někde v koupelně.


S takovou poličkou vše bude po ruce. Designová bambusová polička oragnizér do sprchy. Rohové koupelnové poličky, skleněné regály i poličky bez vrtání z desítek oblíbených e-shopů nakoupíte na jednom místě - na FAVI. Je vhodná pro umístění k vaně či do sprchového koutu , kde vám přehledně uspořádá všechny kosmetické nezbytnosti.


Závěsná polička CHROME do sprchového koutu Vážení zákazníci, z důvodu krizových opatření prosíme, aby jste věnovali pozornost následujícím informacíDočasně nelze objednávat zboží na dobírku (opatření dopravců), stejně tak nemáme možnost přijímat platby v hotovosti spolu s osobním odběrem v sídle naší firmy. Rohová polička do sprchového koutu. Nepůsobí studeně, ale příjemně a čistě bíle.


Počet v balení je ks. Praktická polička do sprchového koutu či koupelny.

Při vyjímání přísavky se nezanechávají značky kruhu. Dobře uzavřená přísavka se silným lepidlem, pevně připevněte ke stěně. Nyní za fantastickou cenu!


Můžete do ní vkládat sprchové gely, šampony, tělová mléka apod. Dvoupatrová polička je vyrobena z plastu. Rozměry - 3x 2x 1cm. Drátěná rohová polička BOND.


Chromované krytky vrutů jsou součástí dodání. Sedačky do sprch) Hodnocení produktu:. Stolička použitelná nejen do sprchového koutu , stabilní a pevná konstrukce, integrovaná madla, perforované plastové sedátko, snadno nastavitelná výška sedu, hliníková.


Transparentní plastová polička je určená k zavěšení na prodejní panely, které mají typ drážek L nebo T. Díky transparentnímu mate.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky