středa 13. listopadu 2019

Tlakový hrnec banquet grande 5l

Pákový uzávěr, ventily. Vhodný na všechny typy varných desek včetně plynu a indukce. Na první pohled zaujme zajímavým baňatým tvarem tzv. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Tlakový hrnec je vhodný pro rychlou přípravu jídel, šetří čas a energie. Objel (bezpečný využitelný objem l). Víko obsahuje hlavní pracovní ventil a pomocný ventil pro případ zanášení pracovního ventilu, což činí hrnec max. Je vybaven ventily, sendv. Tento tlakový hrnec je vhodný pro rychlou.


Tloušťka stěny: mm. Bezpečný využitelný objem tohoto tlakového hrnce je l. Hrnec je vhodný na všechny typy sporáků včetně indukčních. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Aukro Dům a zahrada Zařízení Vybavení do kuchyně Hrnce Hrnce Tlakové.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Má kvalitní silné dno, díky kterému ho můžete použít na všechny typy varných desek včetně indukce. Na prvý pohľad zaujme zaujímavým baňatým tvarom tzv. Vaření pod tlakem snižuje náklady na energie a šetří čas až o. Pokrmy si zachovávají barvu, chuť.


Detail produktu Do obchodu. Kč BANQUET Kastrol s pokl 0L Matte New Line Skladem 1. Hodnocení produktu: Kvalitní zpracování a bezpečnostní prvky jsou při výběru tlakového hrnce na prvním místě. Není vhodný do myčky nádobí do mikrovlnné trouby. Podívejte se také na další produkty z kategorie Dům, byt a zahrada nebo kuchyně.


Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup. Nerezový tlakový hrnec o objemu. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte.


Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění. Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. Víko tlakového hrnce obsahuje hlavní pracovní ventil a pomocný ventil pro případ zanešení pracovního ventilu, což. Banquet tlakový hrnec Grande Red Belly. KORKMAZ Extra hluboký nerezový hrnec ALFA, 11l.


Je vhodný pro všechny typy varných desek včetně indukční varné desky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky