pátek 29. listopadu 2019

Technické tkaniny výroba

Technické tkaniny výroba

Společnost Technitex se primárně zabývá výrobou mnoha druhů tkanin. Věnujeme se rovněž oblasti snování a šlichtování přízí. Zajišťujeme také veškeré další zušlechťující operace dle požadavku zákazníka (bělení, barvení, potiskování, hydrofobní, nehořlavé a nešpinivé úpravy, slepování, zátěřování, laminaci atd.).


Technické tkaniny výroba

V súčasnej dobe sa stále viac presadzuje použitie tkanín v architektúre. Naše divize technických tkanin zahrnuje tyto provozy: skárnu přízí, snovárnu, tkalcovnu, barevnu i úpravnu tkanin a pracuje zde více než zaměstnanců. Patříme mezi jednu z nejstarších součástí firmy, proto Vám nabízíme dlouholeté zkušenosti v oblasti výroby režné, barvené a upravované technické i oděvní tkaniny.


Kvalitní česká výroba polyesterové tkaniny. Přejete si objednat polyesterové tkaniny podle Vašich požadavků? Zavolejte nám nebo se zastavte u nás v Běstovicích a informujte se o možnostech dodání od Štancl, spol.


Patrí sem napríklad plátno. Charakteristické pre technické tkaniny je sklenené a polyesterové vlákno, ktoré býva pokryté PVC náterom. Již roky se specializujeme na textilní výrobu pod vlastní značkou Kinetic i pod mnoha značkami našich zákazníků. V rámci naší zakázkové výroby šijeme zejména sportovní a cestovní tašky , batohy , peněženky , ledvinky , nejrůznější druhy pouzder a obalů a nejen to.


Výroba technické a průmyslové textilie. Přidat firmu do hromadné poptávky. Vyrábíme technické tkaniny. Glanzstoff - Bohemia, s. Zabýváme se výrobou viskózových vláken a zpracov. Ponúkané technické tkaniny : PLASTEL, POLYESTER PAD (PLASTEX), IMPREGNOVANÁ PLACHTOVINA, PVC plachtovina, PAD SIEŤOVINA, JUTOVINA (vrecovina), STANOVINA.


Směsové tkaniny poskytují unikátní kombinace vlastností, které u jednodruhových tkanin nelze dosáhnout. Na boku strany si můžete vybrat mezi keramickými a skelnými tkaninami. Ve skelných tkaninách si dále můžete vybrat variantu s hliníkovou vrstvou, vhodnou například jako ochrana při svařování. Z netkaných textilií všeho druhu se vyrábí více než dvě třetiny pro technické účely. Barvení, pokud je vůbec nutné, se provádí většinou ve vlákenné hmotě.


Některé obaly a autoplachty se potiskují. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Technické tkaniny a pleteniny jsou zpravidla vyrobeny jednoduchou vazební technikou.


Vážení zákazníci, chceme maximálně chránit zdraví našich zaměstnanců. Dále nabízíme poštovní pytle, textilní a nůžkové stany, teepee, party stany, textilní haly, autoplachty, pronájem party stanů. Hlavní činností je výroba a prodej monofilových filtračních tkanin – síťovin.


Nedílnou součástí je také konfekční zpracování technických textilií se zaměřením na výrobu vložek a sítí do obilných sil, filtračních rukávů a plachetek. Za textilii je považován i výrobek, který obsahuje i jinou než textilní surovinu, pokud vlastnosti textilního povrchu nebo fyzikálně technologické vlastnosti. Poznejte široké využití polyamidové tkaniny , ze které se vyrábí bytové textilie, sportovní oděvy, spodní prádlo i technické textilie pro letectví, průmysl a zdravotnictví.


Technické tkaniny výroba

Svoje využití nacházejí nejen v nábytkářských a krejčovských dílnách, ale také v dalších odvětvích například také v dopravě, průmyslu, jako ochranné a čistící materiály atd. Přírodní plachtovinu, známou pod názvem celtovina nebo stanovina, používáme k zakázkové výrobě plachet a plachtových přístřešků. Z celtoviny pro Vás ušijeme plachtu nebo jakýkoliv jiný výrobek namíru podle Vašeho přání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky