pondělí 25. listopadu 2019

Termonádoba na zmrzlinu

Rada pro zmrzlinu – na cestu pro zmrzlinu dejte do termosky pár kostek ledu. Dvojstenná nerezová termonádoba z ocele, súčasťou je samostatná miska na jedlo a systém na vyrovnanie tlaku. Nádoba je potiahnutá striebrom pre lepšie. Výklopný plastový otvor na pitie vo viečku termosky. Viečko na závit so silikónovým.


Zdravé nerezové termosky na jedlo a zmrzlinu. Kvalitné termosky od renomovaných výrobcov v rôznych objemoch - od L až po L. Nejjednodušší recept na domácí zmrzlinu. Je tak chutná, že si po ní budete oblizovat prsty! Mám dotaz milí rádcové.


Nedaleko od nás - asi 3km, otevřeli stánek s točenou zmrzlinou a já mám dotaz. Dá se použít třeba termohrnek na převoz domů na kole tak do deseti minut, aby neroztála? Termoska na zmrzlinu se mi kupovat nechce a termohrnky mi tu zahálí.


Používala jsem je v práci, ale jen na teplé nápoje. Nosíte si oběd do práce z domova a nemáte ho kde ohřát? V tom případě potřebujete termosku na jídlo, která udrží váš oběd teplý několik hodin a taky se umí postarat o zmrzlinu či ovocný salát na pikniku.


V nabídce termosky všech obvyklých velikostí v různých barevných provedeních. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Nádoby a termonádoby na jedlo a potraviny. Nerezové a sklenené nádoby vhodné na desiatu, obe pre deti aj dospelých, do práce, do školy alebo na turistiku.


Vonkajšia nádoba je celonerezová a vnútorná nádoba je vyrobená z kvalitného p. Termonádoba sa skladá z dvoch nádob. Použijete je při cestování pro převoz dětského jídla, pro polévku do práce, či dokonce zmrzlinu. Jídlonosič od Emsy udrží potraviny horké až hodin.


Inzerát Retro termonádoba na zmrzlinu , v okrese Pardubice, cena 300Kč, od buldokbazar na Sbazar. Popis: Vyráběno v letech minulého století super stav ! Dvojitá sklenená vložka udržuje teplotu po dobu až hodín. Plášť termosky na jedlo i vnútorné n. Zmrzlinovač na výrobu zmrzliny, 0. Vyrobte si domácí zmrzlinu z vlastních ingrediencí a bez zbytečné chemie! Vyrobit si můžete také mléčný koktejl nebo mražený jogurt.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vybírejte si Termosky a termohrnky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Vyprodáno 9Kč Detail.


Vnější nádoba je celonerezová a vnitřní nádoba je vyrobena z kvalitního plastu. Pro snadnou přepravu má pohodlné držadlo. Teplé jedlo či napríklad polievka pre celú rodinu zostane teplá po celý deň.


Táto termoska na potraviny od značky Tescoma je vďaka objemu l ideálna na obed alebo zmrzlinu či iné dezerty. Termoska FAMILY COLORI každého rozveselí svojou výraznou farbou. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky