pátek 8. listopadu 2019

Připojení pračky k umyvadlu

Ač to vypadá jako maličkost, s přesným umístěním pračky si vyhrajte, vyplatí se to. Určitě jste už sami zažili, jak to vypadá, když podlaha zcela rovná není – pračka „poskakuje“. Hlučné praní netěší nikoho, ani vaše sousedy, a díky zbytečným vibracím dochází k předčasnému opotřebování spotřebiče. Po dokončení fáze práce na přivádění vody do stroje zvažte několik základních možností pro připojení odtoku pračky.


V každém případě tato otázka by měla být brána vážně, protože při vypouštění vody stroj hadici může pulzovat a špatné propojení může dojít k úniku vody, které mohou významně zkazit náladu a je vlastnost nejen vy, ale i sousedy níže.

Zadání Dobrý den, potřebuji vyměnit sifon u umyvadla za sifon, který bude mít odbočku na pračku. Zároveň potřebuji udělat odbočku na studené vodě, opět kvůli pračce. Jelikož bydlím v pronájmu, nerad bych musel měnit celé umyvadlo. Příslušenství pro instalaci pračky. Pro instalaci pračky do vaší domácnosti budete potřebovat ještě dvě pomůcky pro zdárné fungování a zamezení pohromy: pračkový ventil pro přívod vody, který je radno po každém doprání uzavírat a pračkový či umyvadlový sifon, který funguje jako pachová uzávěra a zamezí zamoření vaší domácnosti zápachem z kanalizace.


Jde o průměr mm nebo mm. Sice by se dalo předpokládat, že zatímco k umyvadlu stačí menší rozměr, ke dřezu by se hodil větší, protože trubkou procházejí i různé nečistoty z nádobí, v realitě se můžete setkat se situací docela jinou.

Výrobce dřezu použije menší průměr a naopak. Doporučuji koupit sifon k umyvadlu s odbočkou pro pračku. I výšková úroveň je daleko vhodnější, než připojení k sifonu pod vanou a navíc je to dobře přístupné. Z té fotky je zřejmé, že je tam místa docela dost. Stačí jen ten husí krk táhnout pod tou šedivou hadicí.


Sifon k umyvadlu Omnires v chromovém provedení. Jedná se o velmi odolný výrobek, který bude skvělým pomocníkem v každé koupelně. Celková délka je centimetrů a jeho výška je 15-centimetrů. Připojení k umyvadlu je ¼ palce. Délka připojovacího potrubí k kanalizaci je centimetrů.


Parametry: - celková délka. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zvukoizolační vložka na stěnu k umyvadlu Multi VLOZKAUM Vložka z měkké hmoty, která se dává mezi umyvadlo a zeď. Zabraňuje prasknutí obkladů při dotažení umyvadla ke zdi a zakrývá případné nerovnosti keramiky.


V koupelně mám také poměrně zbytečně velké umyvadlo, tak jsem přemýšlela, že by stálo za to umyvadlo vyměnit za menší, aby se mi tam tím pádem vešla i větší.

Pro všechny holky, co nechtějí na každou blbost volat instalatéra, ale třeba neví jak na to, nebo co k tomu koupit - protože já to třeba nevěděla. Ale mám kamaráda instalatéra. Zapojení k sifonu umyvadla nebo vany.


I když se ve vaší domácnosti nenachází odtokové potrubí ve zdi pro odvod odpadní vody z pračky , můžete odtok vyřešit elegantně a nenápadně. K sifonu umyvadla nebo vany totiž vcelku levně pořídíte mezikus ve tvaru T, ke kterému odpadní hadici z pračky snadno zapojíte. Druhá cesta z této situace je nechat všechnojako je připojení odtokové hadice k toaletní misce nebo k umyvadlu. Neexistují žádné problémy s tím a neměly by být.


Jediná věc, kterou bude muset být vždy vytažena z téže skořápky a znovu spuštěna, protože jinak by to zasáhlo. Při koupi pračky v norměkompletní s vlastním zařízením musí jít hadicí pro pračku. Přesněji by zde měly být i dvě hadice, jedna pro připojení stroje k kanalizaci, druhá k vodovodu. Ventil s mezikusem k připojení pračky ( myčky ) za baterii (roháček, kohout) Zobrazit.


Rohové ventily pro připojení spotřebičů i baterií Jednoduché či kombinované rohové ventily pro připojení pračky , myčky nebo jiného spotřebiče se. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Důležité je také povolení matky, kterou máte napojenou vodovodní baterii.


Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s. Celonerezová propojovací hadice pro pitnou vodu o délce cm. Hadička je tvořena nerezovým vlnovcem, dvěma přivařenými nerezovými koncovkami a ochranou plastovou vrstvou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky