čtvrtek 21. listopadu 2019

Zavařovací sklenice 100 ml

Zavařovací sklenice 100 ml

Kilner kulatá zavařovací sklenice s klipem, l. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Weck zavařovací sklenice Sturz průměr 1s víčkem 8ml. Velké zavařovací sklenice WECK z řady Classic o objemu 8ml jsou vhodné k zavařování velkých kousků zeleniny, ovoce a také masa.


Pokud holdujete sladkému, zavařte si větší množství marmelády a můžet. Hranatá zavařovací sklenice Kilner, 1ml Kilner (Barva - sklo) Kč. Vynikající pro zavařování a nakládání zeleniny, ovoce, marmelá pesta, hub apod. Vakuum ve sklenicích s masivním klipem a kvalitním těsněním zůstane zachováno mnohem déle, zavařené pokrmy. Nabízíme klasické české zavařovací sklenice Twist a Omnia.


Dále světově uznávané německé zavařovací sklenice Weck. Ke všem sklenicím samozřejmě můžete zakoupit zavařovací víčka. Pokud rádi zavařujete maso - využijete plechovky na zavařování. Je vyšší s rozšířeným hrdlem a perfektně pasujícím skleněným víčkem. Vhodné do myčky na nádobí.


Balení obsahuje sklenic bez víček. Najdete zde i náhradní gumové těsnění, spony a další příslušenství, a tak sklenice můžete používat opakovaně velmi dlouhou dobu. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Rozměry sklenice jsou: objem 5ml , výška mm, průměr 1mm. Zavařovací sklenice se šroubovacím uzávěrem na twist víčko, Objem sklenice je 7ml , průměr uzávěru cm. Džbány Karafy Láhve Čajové a varné konvice Hrnky a šálky Nápojové zásobník. Použití se zavařovacím víčkem Twist o průměru 1mm.


Zavařovací sklenice 100 ml

Zajímavě tvarované a elegantní zavařovací sklenice vyrobené ze silnostěnného varného skla a dekorem značky Weck. Skvěle se hodí na zavařování, konzervování, na skladování potravin nebo zajímavé servírování potravin. Skleněná zavařovací sklenice , která je vhodná na zavařování všech možných potravin určených k tomuto účelu - zelenina, ovoce, džemy apod. Sklenice zavařovací 7ml omnia FRANKO. Také ji lze použít pro pečení dortíků a podobně.


Zavařujete-li rádi, jsou tyto sklenice pro Vás naprosto nepostradatelné. Zavařování je rozšířenou aktivitou mnoha z nás a ať už se chystáte na marmelády, kompot nebo okurky, stylové sklenice a doplňky od Kilner jim dodají šmrnc! Budou nejen skvěle chutnat ale taky úžasně vypadat. John Kilner vytváří první sklenice a lahve, které jsou i po 1letech mimořádně oblíbené nejen pro. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Zavařovací sklenice 100 ml

DELLA CASA z přírodního kaučuku jsou dodávána samostatně. Jakmile sníte všechny zavařeniny, můžete sklenice využít i doma ke skladování potravin. Vroubkovaná zavařovací sklenice 5ml s těsnícím šroubovacím víčkem od tradiční anglické značky KILNER k dostání na e-shopu Bella Rose.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky