úterý 26. listopadu 2019

Plastové sklenice na víno

Vaše logo, nebo nápis, můžete mít na vaší nové sklenici, stačí si jen. Věrná napodobenina skla - vysoká kvalita sklenic a výrobní proces dosáhly úrovně zpracování plastu do takové míry, že nerozeznáte plast od skla. Wellness, diskotéky, aquaparky, sportovní zařízení či dopravní. PS: můžete je použít i na cestách!


Díky modernímu Vintage designu je tato sklenice vyrobená z prakticky nerozbitného polykarbonátu, který ho dělá ideální volbou na párty a akce. O nás Jak nakupovat Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů Fotogalerie Kontakty Přihlášení.

Na slavnostní přípitek i na pohodový večer s přáteli, na červené i na bílé, broušené sklo i plastové sklenice na piknik - na FAVI. Velké, malé, na portské i na sekt, stačí si jen vybrat, ze které vám bude víno chutnat nejlépe. Na Westwing najdete sklenice , ať už skleněné nebo plastové , v mnoha atraktivních provedeních. Staňte se členem našeho klubu a získejte slevy až na náš exkluzivní sortiment.


K tomu je tu pro vás připravena celá řada zajímavých rad a tipů, které pro vás připravují naši odborníci na bytový design. Set plastové skládací skleničky na víno a provzdušňovač. Zároveň ale výrazně snížíte náklady oproti pořízení opravdových skleniček. Nejoblíbenější varianty jsou plastové skleničky na víno a plastové šampusky.


Neuvěřitelná kolekce jednorázových, plastikových skleniček (kelímků na víno ) s velmi luxusním vzhledem.

Skleničky jsou zcela průhledné a doplněné metalízovým pruhem. Tyto elegantní designové sklenice nabízíme v nejběžnějších typech a to skleničky na šampaňské, na víno a sklenice na studené i teplé nápoje. Sklenice můžete bez obav používat ve vířivé vaně nebo bazénu. Vysoce kvalitní, nerozbitné, opakovaně použitelné a hygienicky omyvatelné.


Díky špičkovému materiálu a výrobě jsou na první pohled k nerozeznání od skla. Zásobování vinoték je naše hobby. Do Vaší vinotéky dodáme čirou PET Láhev která nechá vyniknout barvu bílého a červeného vína.


Dále nabízíme kvalitní skleličky z pravého českého skla vyrobené v ČR. Dále jutové tašky, dárkové sety a ostatní. Vyberte si skleničky na víno z produkce nejlepších českých i zahraničních skláren.


Překvapíme vás širokým výběrem sklenic na víno klasických, originálních i luxusních, které budou estetickým osvěžením vašich slavnostních i všedních chvil. Ochutnávky vína z perfektního skla ocení jak milovníci vín, tak i. S odolností teploty od -do 1st. C je ideální na kávu, čaj a jiné teplé nápoje. Nerozbitná sklenička na víno BACKSTAGE z tritanu.


BRUNNER sklenice na pivo ks. Použité filtry: Odstranit filtry. Správně zvolená sklenice na víno totiž může pozitivně přispět k celkovému prožitku z jeho konzumace – tedy podpořit jeho vůni anebo třeba nechat vyniknout barvu vína.


Plastove sklenice na sekt a víno.

Poslední módní trendy velí velké a vysoké sklenice na víno , ve kterých může dobře vyniká jeho aroma a víno z nich i celkově lépe chutná. Sklenice na víno plastová Arcoroc Outdoor Perfect 3ml, velmi kvalitní provedení, robustní, ideální pro venkovní použití např. S touto skleničkou na červené víno od značky NOVEL se budete těšit na uvolněné večery se sklenkou dobrého červeného.


Sklenička o objemu cca 5ml je vyrobena z kvalitního křišťálového skla. Přeskočit na navigaci Přejít k obsahu webu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky