čtvrtek 21. listopadu 2019

Plastová nádrž 1000l prodám

Rozměry 120x100x120cm, průměr napouštěcího vrchního otvoru 15cm, spodní výpusť cm. Inzerát byl odebran z oblíbených. Pokud hledáte plastové nádrže na vodu, tak u nás si vyberete!


Prodám plastovou nádržku ostřikovačů na VW Sharan,. Prodám jednočinný hydraulický agregát 12V, 2kW plastová nádrž litrů Součástí agregátu je kabelové ovládání 3m a držák pro upevnění agregátu.

Motor 12V s výkonem 2kW, tepelnou pojistkou a plastovým krytem. Olejová plastová nádrže je o objemu litrů. Maximální pracovní tlak 2bar, připoje. Spodní výpustný ventil, nahoře plnící otvor s víkem.


TOP stav, čistá, vypláchnutá. Ideální na užitkovou - dešťovou vodu či vodu pro hospodářská zvířata, na pastvu a podobně. Vyberajte z inzerátov.

Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Plastová samonosná nádrž vyrobena z polyethylenu. Je umístněna v kleci ze zinkových trubek.


Nahoře má vtokový otvor o průměru 14cm - 160mm, s víkem na závit KVH150. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


L IBC kontejner ( nádrž ) se vstupním otvorem 15cm, vypláchnutý, včetně klece a dřevěné palety. Kvalitní plastové nádrže - široký sortiment. Vyrobeny jedinečnou technologií rotačního lití. Podzemní samonosné jímky, septiky, transport a skladování kapalin, sprchové nádrže.


Zásobníky pro záchyt dešťové vody. Zde naleznete inzeráty s tématikou Zahradní nádrže.

Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky Zahradní nádrže, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky Zahradní nádrže na Vámi zvolené téma inzerce. Více informací na telefonu. Nádrže jsou v dobrém stavu.


Prodám nové náhradní díly na LR Discovery LR4. Pouze to, co je na seznamu. Neporušená nádoba je vyčištěná chemickou. Mohou sloužit jako retenční nádrže pro posilovací stanice či pro další úpravu vody vstupující do rozvodů v. Sada odtokového ventilu pro následující produkty a použití: splachovací nádrž pod omítku 1L, splachovací nádrž pod omítku 2L, přestavění na ovládací desku Visign for Style nebo Visign for More plast nízká stav.


Lze užívat na zálivku zahrady a jiné účely, tam kde stačí užitková voda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky