úterý 5. listopadu 2019

Modřínové prkna

Pryskyřice je v modřínu obsažena v tak velkém množství, že dřevo je přirozeně impregnované a odolné proti vodě a povětrnostním vlivům. Zkušenost předků s modřínem. Analýzou konstrukce starých roubenek se dá zjistit, že staří stavitelé využívali přirozeně odolnější dřeviny, jako je modřín, v roubené stěně i tak, že na první dvě či tři vrstvy použili modřínové hranoly a zbytek stěny byl dokončen například ze smrku. V modřínovém programu nabízíme modřínové palubky a modřínová prkna tl. Nejčastěji se používají jehličnany, a modřín mezi nimi vyniká.


Modřínové hranoly nakupte u odborníka na palubky, prkna a hranoly.

Tento materiál je svým vzhledem působivý, je. Terasová prkna koupit o objednat u OBI. Sibiřský modřín je sám o sobě velmi zajímavý materiál, který lidem přináší užitek již po dobu mnoha let. Jsme přimý Výrobce palubek z sibiřského modřínu. Velkoobchod a maloobchod - kvalitní sibiřský modřín.


Kvalitní terasová modřínová prkna patří k oblíbeným materiálům potřebným ke stavbě dřevěných teras a fasád. Mezi hlavní vlatnosti, které mají modřínové terasy, patří v první řadě odolnost proti povětrnostním vlivům, barevná stálost a také vysoká pevnost a tvrdost. Nehledě na značné množství různých stavebních materiálů, zůstává dřevo stále velice žádané jako stavivo i jako surovina pro vybavení interiéru.

Pokud u nás současně kupujete i terasová prkna nebo palubky Rhombus, získáváte automaticky slevu na kartáč na nátěr dřeva. Sleva platí, když se jedná o souhrnný nákup (na fakturu). V naší nabídce naleznete dubové fošny, modřínové fošny, smrkové fošny a borovicové fošny.


Na zakázku můžeme dodat rovnou přímo hoblované fošny. Pokud se chcete dozvědět více informací o fošnách, přečtěte si článek na téma fošny. Prodej laťí, prken a desek od metru do metrů. Prkna nebo hranoly jsou zařazeny do tříd po prohlídce rozřezaného materiálu. Při třídění se zjišťuje výskyt různých vad na povrchu řeziva.


Mohou to být přirozené vady, vzniklé v průběhu růstu stromu jako suky, trhliny, změny struktury a odklon vláken, zakřivení řeziva, plísňová onemocnění a další kazy. Naše terasová prkna vyrábíme ze smrkového dřeva a modřína. Zpříjemní Vám posezení na zahradě, okolí bazénu, terasy, stejně jsou vhodné na terasy restaurací, barů či kaváren. Konstrukční systémy terasových desek tvoří jemně a. Deskové modřínové řezivo řezané ze středového dřeva.


Výroba dle individuálních požadavků Brno. Prkna mají na povrchu vyfrézované drážky takže se hodí jako podlaha k bazénu nebo pro venkovní terasy. Dřevěná prkna se vyrábějí řezáním jednotlivých kmenů na strojních pilách (katrech a pásovkách). Prkno je definováno jako stavební řezivo, jehož šířka je rovna minimálně dvojnásobku tloušťky.


Ta je stanovena na maximálně mm.

Stavebníkům nabízíme prkna smrková a modřínová. Dodáváme především prkna. Zásilky Vám rádi dovezeme na Vaše adresy prostřednictvím našich řidičů, kteří jsou vybaveni ochrannými pomůckami. Podlahy na terasy a balkony – Prkna na terasu sibiřský modřín Drážkované terasové prkna se vyrábí z masívu sibiřského modřínu tangenciálním a radiálním řezem. Povrch drážky má vlnitý profil.


Na vlnitém povrchu činí odstup vln 5mm a výška vlny mm. Prkna terasová z tvrdých dřevin se častěji vybírají pro montáž teras, bazénů, mansard a jiných venkovních staveb. Ale při výběru podlahy na terasu se doporučuje vzít v úvahu doporučení profesionálů.


Součástí našeho sortimentu jsou také kvalitní smrkové a modřínové obkladové palubky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky