čtvrtek 14. listopadu 2019

Multifunkční hrnec zkušenosti

Co je multifunkční hrnec. Multifunkční hrnec , multicooker, chytrý hrnec , pomalý hrnec … takhle všelijak se tomuto kuchařskému „zázraku“ přezdívá. Někdo mu dokonce říká horkovzdušný hrnec , přičemž výrobce Catler své výrobky časuje jako indukční multifunkční hrnce. Je v něm rýžovar, tlakový hrnec , hrnec na pomalé vaření, jogurtovač a vařič vajíček.


Nahradí mikrovlnku k ohřevu jídla, pánev na smažení, sterilizátor, napařovací hrnec a univerzální hrnec na přípravu dušených pokrmů. Elektrický multifunkční hrnec v sobě kombinuje celou řadu dalších spotřebičů, příkladem může být multifunkční rýžovar, fritovací hrnec a další. Některé modely jsou vybaveny i sadou na přípravu fondue, čímž se z něj.


Jaký je nejlepší multifunkční hrnec ? Recenze a test kvalitních multifunkčních hrnců dle naší redakce a jak ho vybrat. Srovnání, vítěz testu, zkušenosti. Vzhledem k tomu, že se jedná o výhradně manuální model, není možné očekávat možnost si cokoliv přednastavit. Vaření chutného pokrmu mu však jde náramně.


Ovládáte je jednoduše pomocí předního panelu s LCD displejem. Dávejte si pozor na hrnce označované jako multifunkční , častokrát vyžadují mnohonásobně vyšší příkon než hrnce pomalé. Doporučujeme volit snadno omyvatelné varianty hrnců. Základem je možnost vyjmout hrnec z ohřívací jednotky.


Sledujte i zda je u vámi vybraného možnost mytí v myčce na nádobí. Milé maminky, jdu si k vám pro radu. Jaké s ním máte zkušenosti ? Opravdu je vaření s ním zdravější? A jak se v něm dělá maso?


Chtěla bych si pořídit nějaký multifunkční hrnec , jako je např. Měl by tedy nahradit fritovací hrnec , parní hrnec , remosku nebo třeba i gril. V balení spolu s hrncem dostanete i fritovací koš, mřížku na vaření v páře, děrovanou naběračku a set fondue se šesti barevnými.


To je kompaktní systém na vaření od světoznámého výrobce Delimano. Elektrický hrnec má objem až litru a kombinuje perfektní estetické a efektivní vlastnosti, které si bude pochvalovat každý, kdo s ním bude pracovat. Takový hrnec tedy dokáže jen udržovat nastavenou teplotu a kromě toho, že je napájen elektřinou, se příliš neliší od obyčejného hrnce.


Kvalitní pomalý hrnec by tedy měl být opatřen přinejmenším časovačem s automatickým vypnutím, který zajistí, že může hrnec vařit „autonomně“ bez vaší přítomnosti. Samozřejmostí je přehledný displej a funkce automatického vypnutí. Hrnec nabízí přednastavitelných programů, které umožňují rychlé, úsporné a zdravé vaření. Vnitřní nádoba má objem litrů.


Tato firma má velmi dlouhou tradici a zkušenosti a prodává mnoho domácích spotřebičů do vaší domácnosti. Steba je firma, která nabízí kvalitní pomalé hrnce, zmrzlinovače a mnoho dalších výrobků nejen do vaší kuchyně. Většinou - funkcí: vaří, vaří pod tlakem (papiňák)takže uvaří i za nim, dusí, smaží, peče, frituje, vyrábí jogurt, uvaří marmeládu, kyne těsto. Multifunkční pomalý hrnec od Sencoru zvládne restovat, vařit, dusit a to také ve vakuu metodou Sous-Vide.


Vyladěná chuť i konzistence je perfektně zajištěna! Mám doma parní hrnec na vaření rýže a zelenina nebo brambory v ném udélané mají úžasnou chut´je to pochoutka. Jasmínová rýže udélaná v tomto hrnci,je néco úžasného.


Pomalý hrnec neznám,al jestli se néco vaří celý den,tak to už asi taky bude pékné mrtvá hmota,jako když to strčím do mikrovnky. Na LCD displeji si velmi snadno nastavíte dobu, po kterou chcete, aby se jídlo připravovalo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky