úterý 12. listopadu 2019

Přívodní hadice k myčce s aquastopem

Dráty v hadici jsou k zapínání aquastopového ventilu. Stejně tak to funguje, něco rupne v myčce těsnění a teče pod ni voda. Zajímavé je, že na aquastop dává třeba AEG doživotní záruku (a podle výrobce i nějakou náhradu za škodu).


Jakmile vám odejde hadice s AQUASTOPem , můžete si vyžádat novou. Přívodní hadice WPRO TAF 2s délkou 5m je vybavena aqua stopem.

Dobrý den, mám novou myčku ELEKTROLUX. Electrolux Bezpečnostní přívodní hadice 5m. Vhodné pro vestavěné myčky , které podporují funkci.


Nová nepoužitá tlaková hadice k pračce , délka. Napouštěcí hadice s aquastopem pro pračky a myčky délka 1cm. V každém železářství hladkou odpadní hadici koupíte na metry.


A k ní na každý konec stahovací kroužek, aby náááhodou nevypadla.

Jen musíte dodržet minimální zvednutí hadice , aby voda nevytékala samospádem. Hadici kupte o kousínek delší, ať s myčkou můžete manipulovat. Pokud má pračka nebo myčka pouze jedno připojení na vodovodní řá pak je jí nutno připojit na studenou vodu. Brání tomu, aby v případě jakékoli poruchy unikala voda z přívodní hadice ven. Může mít podobu havarijní nádobky s plovákovým spínačem, který v případě nahromadění vody zastaví spotřebič a uzavře přívod vody k pračce, nebo je systém Aquastop zabudovaný v přídavné bezpečnostní hadici.


Je opatřená na jednom konci 180° a na druhém konci 90° koncovkou. Spolehlivá technologie aquastop, která v případě poruchy zastaví přívod vody a zabrání tak úniku vody po místnosti. Ideální pro všechny obyvatele panelových domů, kteří nechtějí mít.


Naprosto ideální pro 1 bezpečný spoj mezi. Hadice k pračkám a myčkám skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. ELECTROLUX, AEG, BEKO a dalších.


Přístroj potřebuje pro svou správnou. Recenze na hadice k pračkám. V této kategorii naleznete nerezové přívodní hadice k pračce a myčce , ke kterým je voda přivedena pomocí klasické pružné přívodní hadice.


BEKO napouštěcí hadice s aquastopem pro pračky a myčky.

Tlakové myčky Příslušenství k myčkám Tlakové hadice k myčkám – nabídka v eshopu Svářečky-obchod. K požkození hadic uvnitř myčky dochází málo kdy, nejčastěji je poškozená přívodní nebo odpadní hadice. Odpadní hadice u myčky nádobí se může dodat až v 5metrové délce delší hadice se. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Návod je nedílnou součástí výrobku Whirlpool a v. Na straně vtoku vody do přístroje je hadice vybavena elektrickými kontakty, které se připojí k přesně specifikovaným. Jedinečný systém, jak zabránit úniku vody z prasklé přívodní hadice k pračce nebo myčce. Buďte si jistí, že doma nenajdete potopu!


V případě poškození vnitřní (tlakové) hadice je tato voda vnějším pláštěm přivedena k ventilu, kde je umístěna vložka ze speciální hmoty rychle reagující na kontakt s vodou a. Ak chcete svoj účet aktivovať, kliknite na odkaz v e-maile. Upozorňujeme, že môže trvať niekoľko minút, kým sa e-mail dostane do doručenej pošty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky