středa 27. listopadu 2019

Trimovací hřeben pro kočky

Opravdu efektivní péči o srst garantují tyto produkty od věhlasných výrobců. Pro denní péči o srst, předcházení jejímu zplstnatění a odstranění vypadlých chlupů jsou tyto produkty ideální. Dobrou péči o srst Vašeho pejska každý každý ocení, nejvíce však on sám! Krásná a dobře vypadající srst vyžaduje pravidelnou péči kartáčováním.


Netušila jsem,co trimovací hřeben je,že je to vlastně řada nožů.

Rozhodla jsem tedy na základě recenzí hřeben vyzkoušet. Je určen pro dlouhosrsté i krátkosrsté psy, kočky , štěňata, králíky nebo fretky, dokonce i koně. Garantuje mnohem lepší vyčesání než jakýkoli jiný hřeben nebo kartáč. Hřeben trimovací pro psy a kočky. Vhodný pro péči o krycí srst a podsadu.


Z kvalitního materiálu Délka 18cm Pro dlousrsté a kudrnaté psy Zaoblené hroty Délka hrotů 5cm. K péči o kočky už dávno nepatří pouze stříhání drápků, ale také péče o srst, tlapky, oči a uši.

Zde naleznete kartáče a hřebeny pro péči o kočičí srst, aby byla krásně lesklá a zdravá. Přešel jsem z Taste of thé Wild na toto krmivo a kočky ho jedí hned a ani jsem neprováděl změnu pozvolna. Je vhodný pro hrubosrstá a dlouhosrstá plemena. Jde o vytrhávání srsti s kořínkem, kterou postupně nahrazuje srst nová a odolnější.


Nikde netrimujte pejsky, jejichž kožíšek to nevyžaduje. Trimovací hřeben má délku břitu cm. Psi i kočky dobře vědí, že jim nikdo nedokáže tak krásně podrbat a vyčesat kožíšek, jako jejich dvounohý kamarád. A právě proto domácí mazlíčci česání tolik milují.


Jaký kartáč nebo hřeben pro svého psa nebo kočku vyberete, to už je na vás. Pro správné zakončení péče o srst je doporučován kartáč s nylonovými štětinami. Odstraní se tak prach, srst se vyhladí a bude lesklá.


Díky ostrým hrotům je pohodlně odstraněna všechna odumřelá srst kočky po přelínávání. Líná vaše kočka a její chupy jsou všude? DPH) Produkt je dočasně nedostupný.


FURminator hrablo S Long Hair pro kočky 1ks New Paten.

Všechny informace o produktu Trixie hřeben vyčesávací pro psy a kočky , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Trixie hřeben vyčesávací pro psy a kočky. Pro rozčesávání kombinované srsti potřebujeme hřeben s délkou zubů přizpůsobenou délce a hustotě srsti. Na vyčesání podle hustoty podsady a délky krycí srsti použijeme buď finišák nebo trimovací hrablo.


Již hodně zacuchanou srst vám pomůže odstranit prořezávač (rozřízne chuchvalce chlupů). Pravidelné vyčesávání zajišťuje čistou a lesklou srst. Kartáče a hřebeny pro kočky.


Vyčesávají se převážně v obdobích jara a podzimu, kdy se mění. Proto je důležitá péče o srst mazlíčků. Dřevěný kartáč s nylonovým vlasem pro kočky a malé psy.


Značka Všechny značky SPECTRUM FURMI TRIXIE. Doporučujeme Nejnižší cena Nejvyšší cena Oblíbenost. Nástavec FURMINATOR FURflex pro kočky hrablo. V nabídce jsou také rozčesávací a trimovací hřebeny za výborné ceny.


Nabízíme široký výběr hřebenů a kartáčů pro psy. Barva: Růžová, Šířka hřebene: S cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky