úterý 26. listopadu 2019

Rýže kulatozrnná natural

Má vysokou nutriční hodnotu. Neloupaná obilka obsahuje 8– bílkovin, tuku, 68– sacharidů, vlákniny, vitaminy skupiny B (thiamin, riboflavin, niacin), vitamin E, fosfor, vápník, hořčík, draslík a železo. Rýže natural kulatozrnná kg. Díky němu do sebe absorbuje hodně vody.


Rýže kulatozrnná natural

Po uvaření vás překvapí svou příjemnou krémovou. Při vaření uvolňuje kulatozrnná rýže svůj škrob, a díky tomu je měkká a lehce lepkavá. Kulatozrnná rýže je typická vysokou lepivostí a tudíž krémovou konzistencí. Ideální na přípravu italského “rissota”.


Bio Nebio Bio rýže mléčná natural 5g. Naše mléčná rýže je kulatozrnná rýže vypěstovaná v Itálii. Tato rýže vyniká čistotou a neporušeností zrn, po uvaření je krásně nadýchaná a voňavá.


Rýže kulatozrnná natural

Jedná se o rýži v biokvalitě. Italská kulatozrnná rýže natural. Neleštěná ani nebroušená rýže , která má širok. Natural značí, že při výrobě není.


Dá se totiž zkvasit a poté se z ní vyrábí alkoholické nápoje jako arak, víno nebo rýžové pivo. Z rýžové slámy se dokonce vyrábí cigaretový papír. Zrno zůstává potažené otrubou (slupkou), obsahující velké procento vlákniny. Dodává rýži žlutohnědou barvu a jemnou ořechovou chuť.


KULATOZRNNÁ RÝŽE NATURAL BIO 5G. Hezky se lepí - je tedy výbornou volbou do risota, nádivek nebo náplní. Výborná do také do sladké.


Návod k přípravě: Na jeden díl rýže použijte tři díly vody. Stejně jako tisíce zdravých receptů pro lepší zdraví. Začněte online kurzem zdarma.


Rýže kulatozrnná natural

Krásně se lepí, takže je tou pravou volbou do risott, nádivek a náplní, zapečených pokrmů či placiček. Nejlépe se hodí pro přípravu rizota, mléčné rýže a paelly, můžeme ji však použít i jako přílohu. Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Na trhu naleznete různé druhy rýží rozdělené podle technologické úpravy.


U nás se zaměřujeme na přírodní typy rýží - natural , které se vaří o něco déle, avšak ve výsledků jsou nutričně hodnotnější. Obsahuje 5x více vlákniny, více bílkovin a méně sacharidů než loupaná kulatozrnná rýže. Má výraznou chuť po oříšcích. Má dostatek škrobu, a proto po uvaření lepí a dobře zahušťuje.


Na světe najdeme stovky. Uložte si kulatozrnná rýže natural VEGA PROVITA do svého jídelníčku zdarma. Platba převodem vždy je ZDARMA.


Po dokončení Vaší objednávky obdržíte e-mailem informace k provedení platby na náš bankovní účet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky