středa 27. listopadu 2019

Pulirapid složení

Také patříte mezi ty, kteří nemají rádi úkli ale je pro Vás spíše nutným zlem? PULIRAPID - legendární čistič pro kuchyně a koupelny. Snadno se vypořádá s vodním kamenem, rzí, zbytky mýdla i dalšími nečistotami.


Obsahuje originální směs účinných kyselin, které odstraní veškerou špínu. Složení také zaručuje dokonalou hygienu všech omyvatelných povrchů v domácností, ať už se jedná o podlahy z mramoru či žuly, o keramické dlažby. BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky č. Pokyny pro hasební zásah 5. Ušetříte Kč () Cena před slevou. Skladevíce než ks. Tento produkt není možné samostatně zako.


Odstraňuje skvrny, zachovává přírodní půvab dřevěných povrchů a zanechává je zářivě čisté a příjemně provoněné díky silicím z cedrového a santalového dřeva. Dokonce působí i pod vodní hladinou. Další nebezpečnost Směs nesplňuje kritéria pro klasifikaci jako PBT nebo vPvB. Jedná se o extra silný čistící a hygienizující gelový prostředek pro toalety. Zamilujete si ho pro jeho unikátní osvěžující vůni mořského vánku.


Použite na nerezový drez a vodovodné batérie, keramické umývadlá, vane a bidety, podlahy, dlaždičky, keramiku, príbory, poháre, jedálenské súpravy a pod. Provoní dlouhotrvající vůní středomořské levandule. PŘÍPRAVEK NENÍ TESTOVANÝ NA ZVÍŘATECH čistič sprchových koutů Winni´s Doccia snadno zbaví vaši sprchu nečistot při pravidelném užívání zabraňuje vytváření vápenatých a mýdlových usazenin, jelikož přilne ke stěně a zajistí tak rychlé stečení vody kvůli jeho zaměření na povrchy, které často přicházejí do kontaktu s lidskou pokožkou, je jeho složení. Díky obsaženému alkoholu čištěné. Vyrábí se z přírodních surovin, obsahují másla a esenciální oleje, které zvláčňují pokožku, a dají se proto použít i jako mýdla na obličej.


Po umytí vás nečeká pocit napjaté kůže a nemusíte hned sahat po krému. Přírodní mýdla mají často hypoalergenní složení a nedráždí pokožku. REACH) a nařízení Komise (EU) č. Produkt je určen na pravidelnou péči o nerezové povrchy, které při opakovaném užití zůstávají déle čisté, a usnadňuje odstraňování špíny.


Teta drogerie a lékárny ČR s. Neporazitelná kvalita v boji proti vodnímu kameni, rzi a zbytkům mýdla. Použijte na nerezové dřezy a vodovodní baterie, keramická umyvadla, vany a bidety, podlahy, dlaždičky. Neboli nájdené žiadne recenzie. Složení : méně než neiontové povrchově aktivní látky, parfémy.


Není zapotřebí oplachovat. Další slevy čisticích prostředků na Kupi. Ideální na čištění vodovodních baterií, umyvadel, dřezu z nerezu, keramických van, sprchových koutů, skleněných i plastových sporáků, porcelánu i keramiky. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Další názvy směsi Číslo katalogové. Původem je Ital, a tak s nečistotami zatočí s temperamentem sobě vlastním.


Opravdový machr je na vápenaté usazeniny, stopy po mýdle či rez. Rozpouští vápenaté usazeniny v pračkách (bez prádla). Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tento úklidový a čistící prostředek působí i pod vodní hladinou, a po použití zanechává. Dopřejte svojí toaletě tu nejlepší péči. Es wurden keine Rezensionen gefunden.


WC gel působí i pod vodní. Diskussion über den Arti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky