čtvrtek 21. července 2016

Ešus nerez 3 díly

Klasický ešus v provedení nerez. Miska l, a víko l. Nerez je pro potraviny vhodnější než hliník. Trojdílný nerezový ešus Basic od značky Yate. Je vyroben z lehkého materiálu.


Jedná se o klasickou formu ešusu skládající se ze dvou m. Parametry Materiál: Nerez Hmotnost: 6g Rozměr bale. Ešus Yate DÍLY , NEREZ. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Dobrý večer, předem se omlouvám za pozdní reakci, ta byla způsobena přechodem na nový systém e-shopu a nyní funguje vše jak má. Yate ešus dílný nerez od 2Kč - Heureka. U nás v eshopu si vybere každý!


Kdo je chytrý nakupuje online. Skladem a doprava zdarma. Nyní lehčí a levnější se značkou YATE. EŠUS , nerezová ocel, díly. Obě nádoby mají sklopné rukojeti.


Poklice se může použít též jako malá pánev. Velký nerezový ešus má objem l, malý nerezový ešus l. Více informací Položka. Lehký materiál, jednoduchá údržba.


Ešus nerez 3 díly

Doprava zadarmo od € 1Rýchle doručenie Predajňa v Bratislave ⭐4camping odporúča zákazníkov ⛺ Trojdielny nerezový ešus Basic od značky Yate. Jedná sa o klasickú formu EZÚS skladajúci sa z dvoch misiek a veka. YATE ešus BASIC nerez – díly. Hrnek Banquet nerez dvouplášťový 3ml.


Dostupnost: Do dnů po celé ČR. Nerezový třídílný ešus od české firmy YATE. Třídílná sada v nerez provedení obsahuje dva ešusy a víko na. Technický popis: - materiál: nerez - hmotnost:. Sada ešus Yate díly , nerez.


Třídílný nerezový ešus vyrobený z lehkého materiálu. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


CAMP váží v průměru o 1g méně, než kdyby byl vyroben z běžného nerezu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky