středa 20. července 2016

Čajové soupravy keramické

Čajové soupravy keramické

Keramické konve, čajové soupravy , kalíšky, misky, nahříváčky, talíře a celé čajové soupravy a vše ostatní, bez čeho se žádná čajovna neobejde - to vše najdete na těchto stránkách. Keramické čajové soupravy jak pro čajovny, tak i pro domácí použití. Vhodný dárek, který udělá každému radost.


Několik druhů souprav je vyrobeno dle našich návrhů, kde jsme zúžitkovali dlouholeté zkušenosti s vybavováním a provozováním čajoven. Správně vybrat čajovou konvičku k přípravě nebo servírování oblíbených čajů nebývá v záplavě tolika rozdílných druhů, stylů a materiálů snadnou záležitostí. KERAMICKÉ JÍDELNÍ SETY A SOUPRAVY Z PORCELÁNU. Naše rodinná firma GOLDFINGER porcelán se zabývá převážně malosériovou výrobou porcelánu a keramiky, zaměřenou na zákazníky hledající nápaditý design. U každé soupravy lze měnit počet hrnečků a doplňků podle přání zákazníka.


Všechny čajové soupravy a sady mají cukřenku a mléčenku. V naší nabídce najdete keramické čajové soupravy několika velikostí pro různý počet popíjejících. PPL od 12-pro čaj i keramické čajové nádobí (pojištěno na křehké) ČESKÁ POŠTA V OBÁLCE 7-pouze pro objem čaje do bublinkové obálky cca 300g OSOBNÍ ODBĚR OLOMOUC.


Pro ty, co milují čaj a rádi si ho vychutnávají z ručně vyrobeného keramického nádobí , máme v naší nabídce několik čajových souprav. Kuchyně a jídelna Stolování. AJOVÉ SOUPRAVY čajové soupravy přátelské soupravy konvice - cukřenky VŠE NA SVÍČKU. Online prodejna se zaměřením na čajové a kávové sklo, porcelán a keramiku. Originální keramické soupravy z Fler.


Prodáváme i čaje a kávu z celého světa. Spolehněte se při výběru na šikovné ruce českých a slovenských tvůrců. Dobrý čaj nejlépe chutná v pěkném porcelánovém šálku. Sady obsahují hrnky nebo šálky s podšálky, jak pro pár, tak i pro čtyři nebo šest osob. Některé soupravy dokonce obsahují i konvici na čaj, konvičku na mléko nebo plechovou dózu na kávu, popřípadě na sušenky.


Soupravy jsou také vhodné jako dárek. Najdete zde hrnky s různýmy motivy, krásné čajové soupravy , nejrůznější dózy, cukřenky, nádoby na zelí či pokladničky. Moderní jídelní soupravy.


Spokojte se jen s tím nejlepším. Keramické přátelské soupravy na kávu nebo čaj Někdy nestačí darovat pouze jeden, či dva hrnky, ale například už povaha příležitosti si vyžaduje dar větší, popřípadě zajímavější. Výroba přátelské čajové soupravy , kterou bude tvořit konvička s ratanovým úchytem, dva šálky na čaj s podšálky a tác s uchy. Fotografie jsou ze stádia, kdy čajová konvička již vytvrdla a chystá se k vypálení, šálky a tác byl tvořen tak, aby struktura povrchu keramiky byla shodná s konvičkou. Jak už název napovídá, tato kategorie potěší především milovníky čaje.


Čajové soupravy keramické

Pracovní doba v keramické dílně: Pondělí - pátek 7. Po té se věnuji své rodině. Vás ve všední dny od 6. Nakupujte keramické konvičky u nás, máme je skladem. Používáme cookies, abychom Vám mohli nabídnout nejlepší možné služby na našich webových stránkách.


Tvořím celé čajové sety a soupravy i jednotlivé výrobky, které lze objednat samostatně. Sami si můžete vybrat, co ve Vaší čajové soupravě má být – hrnky, podšálky, misky na čaj, konvice, podnosy či samurajské misky. Všechny nádoby mohou být různých tvarů: konvičky buclaté, rovné, rozšířené směrem vzhůru, různě zdobené drátováním apo hrnky rovné.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Keramické kachle jsou vhodným doplňkem interiéru do bytu, domu nebo na chalupu. Nabízíme různé tvary, dekory a barvy glazur.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky