úterý 19. července 2016

Parní hrnec na knedlíky

Brambory nastrouháme na jemném struhadle, přidáme vejce, sůl a krupičku. Pokud je těsto řídké, přidejte ještě krupičku. Z těsta vytvarujeme knedlíky a ihned je vkládáme do parního hrnce,později těsto začíná řídnout. Po uvaření krájíme na plátky. Já sama parní hrnec nemám, protože se ho dost bojím, ale bývalá tchyně v něm dělala brambory jako přílohu, jen je oloupané, nakrájené dala na trochu másla a za 5-minut byly hotové.


Parní hrnec do mikrovlnky.

V mikrovlnné troubě je možné připravit dvě jídla najednou, bez přídavku oleje a tuků. Stačí položit vodu na spodní misku a umístit potraviny do horních přihrádek: maso, ryby a zelenina budou za okamžik hotovy a připraveny k ochutnání. Připravíme v něm vše, co vaříme normálně ve vodě - použití je všestranné. Jednoduchý princip – vynikající výsledek. Když přístroj uvedete do chodu, jídlo se udělá v páře, tím pádem má skoro všechny své vitamíny, minerály a stopové prvky.


Pokud vás nebaví číst, mrkněte na naše recenze parních hrnců, kde jsme za vás vybrali ty nejlepší modely v poměru cena a kvalita. Je pro mě parní hrnec to pravé? Tuto otázku by si měl před nákupem parních hrnců položit každý.


Jídlo připravované v páře je jiné, než na jaké můžete být zvyklí z klasických.

Pro ty, kdo si nechtějí pořizovat hrnec pouze na jediný účel, může být skvělou alternativou parní hrnec na sporák neboli napařovací hrnec. Napařovací hrnec se skládá z hrnce, napařovacích nádob a poklice. Do hrnce se nalije voda, která se na sporáku přivede k varu, čímž se bude tvořit pára a. Houskové knedlíky snadno a rychle?


Při vaření knedlíků se nečte. Knedlík chlebový, celozrnný, špaldový. Součástí hrnce je poklice, cedník a napařovací nástavba. Tento hrnec je ideální pro přípravu těstovin nebo třeba zeleniny v páře.


Jídlo se v něm připraví skoro samo, je zdravější, chutnější a barevnější, než kdybyste ho smažili třeba na oleji. Schválně, jak se v něm skutečně vaří? Pro zdravější a jednodušší vaření jsou parní a tlakové hrnce nepostradatelné.


U nás najdete nerezové i elektrické parní hrnce, rýžovary, napařovací vložky do nádobí a spoustu dalších chytrých pomocníků do kuchyně. Vybírejte z desítek produktů a oblíbených značek (Tescoma, ETA) na FAVI. Vybírejte vyzkoušené recepty na Bramborové knedlíky v parním hrnci, Bramborové knedlíky , Rýžový hrnec , Pikantní bramborové knedlíky , Bramborové švestkové knedlíky nebo některý z dalších receptů v naší kuchařce a připravte si chutný a vyjimečný pokrm nebo nápoj.


Hrnec nebo kastrol na knedlíky musí být větších rozměrů. Zatímco hrnec na knedlíky plněné nebo chlupaté může být měnší. V naší nabídce naleznete hrnec na knedlíky do domácnosti i velké až obrovské hrnce na.


Pro parní hrnec je typické, jak vyplývá z názvu, vaření v páře.

Jedná se o nejjednodušší a nejzdravější způsob vaření vůbec. Jedlo pripravíte rýchlo bez použitia tuku, stačí len malé množstvo vody. Pri tejto príprave suroviny nestráca vitamíny a minerálne látky potrebné pre naše telo.


Recept na bylinkové kuřecí plátky a drůbeží játrové placičky se zeleným kořením. Jak ovšem v páře doopravdy vařit, to moud. Při přípravě jídel můžete používat libovolný počet těchto nástavců (dle charakteru pokrmu a počtu porcí).


Kynuté ovocné knedlíky II.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky