úterý 26. července 2016

Kanystr na vodu obi

Kanystr na vodu obi

Toto zboží je dodáváno jako balík a bude doručen za 2-dny. Zasílací cena není založena na počtu položek zboží, ale na položce zboží s nejvyšší přepravní cenou v rámci Vaší objednávky. Větší zboží, které nelze poslat jako balík, Vám bude dodáno spediční službou.


Kanystr na vodu obi

Sudy na dešťovou vodu a Zahr. Slúži na nahromadenie a uchovávanie dažďovej vody, ktorú možno následne používať napríklad na zalievanie. Pre ľahké odčerpanie vody má sud kohútik a možno uzavrieť vekom, ktoré je tiež súčasťou balenia.


Plastové kanystry jsou opatřeny plastovým šroubovacím uzávěrem. Plastové polyetylenové kanystry na pitnou vodu a další potraviny jsou opatřeny šroubovacím víkem a výpustním kohoutem. Nabídka byla rozšířena o plastové konve a lahve s širokým hrdlem pro kapalné i sypké materiály potravinářského průmyslu.


Pokud hledáte kvalitní spolehlivý plastový kanystr pak u nás jistě nakoupíte. Kanystr na vodu s odvzdušněním a hubicí. Skladem ks Skládací kanystr na odpadní vodu L. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace.


Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody. Osobní odběr nebo odeslání. V katalogu nemáme podrobnější informace o PLASTOVY KANYSTR NA vodu. Plastový kanystr na vodu s kohoutem, objem l. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Hodnocení produktu:. Robustní velký kanystr na vodu se speciálním uzavíratelným ventilem. Zásobování firem plastovými obaly.


Prodáváme a vyrábíme plastové lahve a různé obaly na veškeré použití. Prodej realizujeme od 1ks a rozvážíme po celé republice. Lahve a kanystry dodáváme výrobcům čistících prostředků a kosmetiky.


Kanystr na vodu obi

Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády, nelze objednávky vyzvednout na výdejních místech, u objednávek je možné zvolit pouze bezhotovostní převod (platba převodem, kartou). Jejich výhodou je snadná manipulace a stohovatelnost. Vhodné pro přepravu a skladování tekutin. Svojí konstrukcí a provedením vhodný jako distribuční obal. Pojistka vždy lehce ukazuje neporušenost obalu.


Nabízíme klasické plastové sudy na dešťovou vodu a speciální plastové nádoby na dešťovou vodu. Hospodaření s dešťovou vodou patří mezi aktuální témata. Využijte dešťovou vodu , která je zdarma, třeba k zavlažování zahrady.


Větší sudy na vodu jsou opatřeny praktickým kohoutem pro vypouštění. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky