čtvrtek 7. července 2016

Lis na ovoce elektrický

První typ je v podstatě pouhý nástavec (trn), který přijde vhod tak na jeden kus ovoce. Pokud jich potřebujete odšťavnit větší množství, je zde elektrický lis na citrusy, který může být v ruční verzi, kdy například pomeranč držíte rukou, nebo v pákové verzi pro efektivnější a bezpečnější práci. Další možností, jak získat čerstvou ovocnou šťávu, nebo si vyrobit domácí víno, je použít lis nebo drtič ovoce. Lis se vám může hodit, pokud máte velké množství ovoce.


Jestliže nevyužijete velký lis na ovoce , lze zakoupit malý nerezový lis , který je doplňkovým příslušenstvím ke kuchyňským robotům.

Dopřejte sobě a své rodině čerstvou ovocnou nebo. Inzerát byl odebran z oblíbených. Náš e-shop nabízí široký výběr lisů na ovoce , drtičů na ovoce a příslušenství, které je zapotřebí pro výrobu kvalitní ovocné šťávy. Již více než let se zabýváme prodejem moštovačů a díky tomu vám můžeme poskytnout cenné rady a odpovědi na vaše otázky. Vybírejte si Lisy na citrusy podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Skleněný lis na citrusy má důmyslný design, který ozvláštní každou kuchyni a velmi snadno se udržuje. Popis: elektrický šnekový lis (odšťavovač) na ovoce a zeleninumnohem vyšší efektivnost získávání šťávy jak u odstředivých odšťavovačů o - motor 2. Rámový lis na ovoce 30l s košem a lisovací deskou z bukového dřeva.

Cilio elektrický lis na citrusy Portofino. Hydraulické moštovače na ovoce – nejúčinnější a nejpohodlnější lisy na ovoce , které naleznete v naší nabídce, určené pro velké množství jablek. Elektrický drtič DE 30L na ovoce s výkonem kW. Objemy lisů jsou od 12l do 70l.


Základní rozdělení drtičů na ovoce : Ruční drtiče – slouží pro zpracování menšího množství jablek a ovoce. Prodám elektrický drtič šrotáček na ovoce s elektromotorem 7kW na 220V. Metrák ovoce zemele za cca 10min na malé kousky nerezovým nožem jak na obrázku č. Nadrcené ovoce můžete dále zpracovat, nejčastěji se z něj dělá mošt.


K tomu můžete použít lis na ovoce. Při výběru drtiče máte na výběr tři možnosti – ruční, elektrický nebo drtič pro vrtačku. Ruční drtič ovoce je levnější varianta, vhodná pokud nedrtíte velké množství ovoce. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pomáhají nám posilovat imunitu a mít tak silnou ochranu proti nemocem a nachlazení. Je to mnohem výkonnější zařízení než ruční lisy, přesto jeho cena a servisní nároky jsou výrazně nižší než u většiny pneumatických lisů.


Hydraulický lis na ovoce HPF-800ES je elektricky ovládaný stroj s košem z nerezové oceli s objemem 4litrů.

Tento hydraulický lis je určen k lisování drcených jablek, hrušek nebo jiného ovoce k výrobě cideru nebo cideru. Na veškeré Vaše dotazy rádi odpovíme. Předem se omlouváme, pokud Vám odpověď na Vaše dotazy nepřijde obratem vlivem velkého časového vytížení.


Oboustranná rotace zaručí dosažení lepších. Ruční lis se skládá ze ks hranolů a lisovací půlkruhy jsou z bukového dřeva. Plastová sběrná mísa lisu na ovoce je připevněna na ocelové základně. Nahoře je ruční lis vybaven lisovací hlavou s ocelovou podložkou. Drtič na ovoce elektrický.


Pro zpracování většího množství ovoce a také pro zásadní sníženi pracnosti je vhodné použít drtič elektrický. Konstrukce je obdobná jako u ručního drtiče. Pouze nádoba je větší, válce jsou umístěny na kluzných ložiskách a jsou mírně většího průměru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky