čtvrtek 14. července 2016

Topná spirála do akumulační nádrže

Topné těleso EJK je určené pro uzavřené a otevřené kovové nádrže , zvláště pak pro smaltované nádrže pro uchovávání teplé užitkové vody (TUV). V nádržích chráněných proti korozi katodovou metodou - hořčíková anoda - topná tělesa by měla být částečně izolovaná ze strany nádrže. Topná spirála - topné těleso s termostatem kW,dé. Jsou nejlepším řešením při potřebě ohřevu většího množství vody.


Topná tělesa jsou přizpůsobena ke spolupráci s externím řízením. Akumulační nádrž LMT 0V - pouze s modulem pro TUV.

Dodávají se v provedení s termostatickou hlavicí nebo bez. AKUMULAČNÍ NÁDRŽE ATTACK Společnost ATTACK, s. Moje představa je taková, že hlavním topidlem přes zimu budou kachláky. Soláry budou sloužit primárně pro ohřev TUV přes léto, kdy se v kamnech topit nebude. K tomu by byl v AN integrován vnořený zásobník TUV.


Přez zimu by kamna ohřívala jak topnou vodu do podlahovky tak TUV. MAGNAD lze, za příplatek 2. Záruční doba na všechny akumulační nádoby je měsíců.

Mobilní aplikace Smart Bojler Mobilní aplikace Smart Bojler. Aplikace Smart bojler Vám umožní přístup k ohřívači vody OKHE SMART prostřednictvím Bluetooth. Elektropatronou budete pouze dodávat přesně takový úbytek tepla, které spotřebujete na topení a na pokrytí TZ té AKU. Kdybyste AKU vyřadil a topil elektrokotlem přímo do podlahy, tak AKU vychladne a stejně to ztracené teplo budete muset zpětně dodat spalováním dřeva.


Dodáváme náhradní díly akumulačních kamen jako jsou topná tělesa, ventilátory, termostaty, cívky a další díly. Náhradní díly Eta, Mora, topná tělesa Dražice a dalších spotřebičů - Nadeta. Na zakázku lze rozmístění nátrubků i jejich množství změnit. Elektrická vykurovacia špirála - tyč pre rebríkové radiatory, bez termostatu. Výkon 4W Hlavní výhodou elektrických topných tyčí je možnost vytápět otopné těleso v zimě např.


MT - nádrže s označením MT jsou ideální volbou pro zákazníky, kteří chtějí akumulační nádrž využívat i pro ohřev teplé užitkové vody, a to pomocí buď vloženého smaltovaného, 1l bojleru, či vloženou nerezovou spirálou. Počet vstupů a výstupů je stejný, jako u typu KXT či MG, uspořádání vstupů a výstupů je do úhlu °, možný je i dohřev el. Maximální pracovní tlak v akumulační nádrži je MPa. Naakumulovaná topná voda v nádrži ATTACK HR a HRS déle vydrží díky měkké snímatelné izolaci o tloušťce 1mm. Izolační vrstva, která se dodává ke každé akumulační nádrži, je vyrobena z kvalitních polyesterových vláken s koženkovým obalem.


Prodám topnou spirálou do akumulační nádrže nebo výměníku, průtoková, není na elektřinu. Materiál nerez, rozměry dle foto Mám zde vystavené další věci. Mam to zapojene do hvězdy tedy 3x230.

Když to zapojím do trojuhelniku tzn 3x4- přežijou to spirály? Vypočítal jsem - teda nevím jestli dobře proud na spiralu 15A a příkon tím padem asi KW. Dále jsou vybaveny dolním ocelovým topným hadem.


Tyto nádrže jsou vhodné především pro kombinaci se solárními systémy. Pro zvýšení životnosti akumulační nádrže je doporučeno používat jako teplonosné médium destilovanou vodu nebo upravenou vodu s inhibitory koroze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky