pátek 15. července 2016

Plastové sudy použité

V nabídce máme nové i použité čisté sudy. Na nabízené zboží se vztahuje 1 garance kvality a záruka spokojenosti, tj navrácení peněz za zboží po dobu 30dní. Sudy jsou vhodné pro přepravu a skladování menšího až středně velkého množství sypkých, pastovitých nebo kapalných látek.


Uplatnění nalézají především v potravinářském průmyslu. Sudy lze velmi dobře stohovat, v menších velikostech mají také postranní držadla pro. Prodám plastové sudy 1l.

Vhodné na dešťovou vodu, kvas, obilí a pod. Výkup, nákup a prodej plastových sudů, barelů, kádí, všech typů IBC kontejnerů a náhradních dílů, svařování a oprava plastů, rozvoz zboží zákazníkům. Objednat si u nás můžete nejenom nové plechové sudy , ale také levnější použité sudy v mnoha rozměrech a objemech. Téměř všechny sudy mají UN certifikaci, takže je možné v nich přepravovat nebezpečné látky. Sud 220l použitý v potravinářském průmyslu.


Vrchní víko uzavíratelné kovovou sponou. Vyrobeny z potravinářského plastu. Predám plastové sudy , sú ako NOVÉ.

Sudy sú kvalitné iba raz použité cca L, úplne čisté. Plastový sud 250L s víkem, použité , potravinářské Topován. Inzerát byl odebran z oblíbených. Dle typu použití se liší i nabídka, ve které máme sudy se šroubovacím či odnímacím víkem a sudy typu L-Ring (pevné víko, které nelze odendat). Jedná se o jednou použité plastové sudy z potravinářského průmyslu u kterých ve většině případů ani nejde rozeznat, zda se jedná o sudy použité nebo úplně nové.


Použité , čisté, nepoškozené za 2kč za kus. Pokud se pro tyto sudy nenajde uplatnění jsou zbytečně rozdrceny a poslány do energeticky náročného recyklačního procesu. Pevné, kvalitní, vhodné na vodu, kvas, obilí, ovoce, zeleninu apod. Nabízím plastové sudy o objemu 120L. Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu, kvas, víno a jiné kapaliny - rychle dodáme skladem!


Ponúkam na predaj plastové sudy krát použité. Sud obsahuje šroubovací vrchnák. Osobný odber možný v Čani na Skladnej. Praktické plastové sudy na kvas či na vodu a plastové žumpy. Plastové sudy za najlepšie ceny, palstové boxy na predaj a kúpu.


Nespornou výhodou sudů je jejich pevnost a také zelená barva díky které splynou s okolím. Pro montáž kohoutu je nutno.

Ostatné - Sudy na bazár. Plastové zahradní sudy na dešťovou vodu o objemu 2litrů s výpustným kohoutkem jsou vyrobeny z PP materiálu. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Prodej výrobků tradičního bednářského řemesla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky