pondělí 11. července 2016

Nejlepší zbraně na sebeobranu

V této kategorii naleznete zbraně na ZP, volně prodejné zbraně ( zbraně bez zbrojního průkazu, zbraně prodejné od let), střelivo a obranné prostředky. V kategorii zbraní na zbrojní průkaz nabízíme široký výběr pistolí, pušek a revolverů včetně pistolového a puškového střeliva. V poslední době se mě stále více lidí ptá na rady ohledně nejlepší zbraně na skryté nošení a sebeobranu. Snažím se vždy odpovědět velmi obecně, protože odpověď na tuto otázku je pro každého jiná a velice nesnadno a zdlouhavě se k ní bez pomoci dopracováváme sami.


Stejně nebezpečné jsou ale i ostatní zbraně.

Jednou z nejdoporučovanějších je proto relativně mírumilovný pepřový sprej, který je ale většinou jen na jedno použití a je zapotřebí se s ním trefit útočníkovi do obličeje. Jeho použití je v závislosti na typu spreje rovněž nevhodné v případě, že stojíte proti. This feature is not available right now.


Please try again later. Výběr první střelné zbraně pro sebeobranu Konečně máme zbrojní průkaz a nyní je ta správná doba si pořídit svou první střelnou zbraň. Osobně doporučuji tento krok neuspěchat , střelné zbraně nejsou levnou záležitostí a bohužel neexistuje univerzální zbraň, která sedne úplně každému.


Tyto zbraně jsou malé, lehké a dobře se nosí. To vše je ale na úkor menší kapacity zásobníku, krátké hlavně, a horšího úchopu.

Na střelnici si z nimi radosti asi moc neužijete, ale pro vaší sebeobranu jsou výborné. A to proto, že je budete ochotni denně nosit. A pokud se s nimi naučíte, zjistíte, že pro sebeobranu.


Zbraně na sebeobranu a ochranu. V této sekci naleznete účinné prostředky a zbraně na sebeobranu. Mezi nejoblíbenější patří obranné spreje, které se vlezou i do kabelky, dále pak paralyzéry, tonfy a boxery.


Po zneškodnění útočníka oceníte pouta, kterými můžete útočníka svázat a počkat příjezdu policie. Zobrazit detail košíku Objednat zboží. Je mi let, a v poslední době jsem se dostal několikrát do konfliktu s početnější skupinkou osob. Proto bych si chtěl pořídit plynovou pistoli, díval jsem se na katalog a nejvíce se mi zalíbila VOLTRAN TUNA černá, cal.


Navrhujeme na obsluhu nenáročné a levné zbraně na sebeobranu bez ZP, podívejte se jaké! Tradiční metody se zdají být nejlepší. Pepřové obranné spreje jsou známé už dlouho, ale ne každý nosí takovýto nástro.


Pokud patříte mezi fandy zbraní, seznámíme vás s peckami na trhu. Kromě teleskopických obušků u nás můžete zakoupit též kubotany nebo tonfy. Pro obranné účely máme i pepřový sprej (tzv. pepřák) s nevídaně účinnou aktivní látkou.

Všechno to jsou moderní účinné zbraně na sebeobranu. Zboží v kategorii zbraní bez ZP je volně prodejné od let, nepodléhá registraci a není nutné vlastnit zbrojní průkaz. Litera zákona hovoří tak, že zbrojní průkaz opravňuje fyzickou osobu k nabývání vlastnictví a držení zbraně nebo střeliva do těchto zbraní. Dobrá, když chcete, aby se seriózní debata zvrhla, tak nejlepší na sebeobranu jsou samočinné brokovnice, třeba SPAS Sa58V je dobrá volba, ale já jsem vždycky líp nastřílel s Pádlem. Jemnej brok (birdshot) je delanej na strelbu do dalky na letici terc.


Je stavenej na kryti a tech broku je tam kolem 350. Kdyz vypalis na terc s postavou z 20m, ta postava vypada jako cednik. Je uplne v hajzlu, na kazdym cmje dira.


Na základě nařízení vlády ČR je přerušen maloobchodní prodej od 16. Sebeobranné plynové zbraně se dělí na pistole a revolvery. Jedná se o zbraně kategorie D dle zákona o zbraních, které jsou volně prodejné od let.


A proto pozor, ačkoliv pepřový sprej a plynová pistole na pepřové náboje mají podobný efekt, pepřový sprej zákon nezná, zatímco plynovku ano a na její použití se vztahují omezení a povinnosti, včetně postihů za.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky