pondělí 25. července 2016

Robot kenwood příslušenství

Objevte to pravé příslušenství pro Váš robot Kenwood Chef nebo Major. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Střídejte a kombinujte praktické a výkonné příslušenství , abyste svůj robot kMix využili přesně tak, jak potřebujete.


Robot kenwood příslušenství

Jestliže patříte mezi nadšené kuchaře, kteří s radostí tráví v kuchyni hodiny přípravou dokonalých pokrmů, pak by vám jistě přišel vhod další pomocník, který může některé činnosti urychlit a jiné zcela zastane sám. Ať už zvolíte řadu robotů Classic, Premier nebo Titanium, každý kuchyňský robot Chef a Major můžete doplnit některým z široké řady našeho příslušenství. V základní výbavě kuchyňský robotů ale vždy najdete nerezovou mísu a sadu metel. Díky zabudované indukční plotýnce přímo pod pracovní mísou dokáže vařit a míchat zároveň. Cooking Chef nabízí více než jen standardní funkce kuchyňského robota.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Nevíte, který kuchyňský robot Kenwood je ten pravý právě pro vás? Příslušenství ke kuchyňským robotům KENWOOD skladem umíme doručit už v den objednávky! Přehledný srovnávač našich robotů, díky kterému jednoduše zjistíte, který pomocník je ideální do vaší kuchyně. Víte, co stojí za elegantními kuchyňskými pomocníky, kteří dokáží s chutnými surovinami opravdové zázraky?


Robot kenwood příslušenství

Odkud se vzaly inovativní nápady a kdo vlastně stojí za vznikem celosvětově úspěšné značky Kenwood ? Toto příslušenství je ideální pro kontinuální strouhání a plátkování zeleniny, ovoce, ořechů, sýru apod. K dispozici je pět různých struhadel pro jemné a hru. Snadno se používá a jeho součástí je.


Připravte si domácí čerstvé těstoviny. Díky tomuto příslušenství k robotům Kenwood si můžete dopřát Itálii každý den ve vaší kuchyni. Většinu zboží zasíláme okamžitě. Tento vál je ideální na lasagne. Ten ocení především milovníci masa – s jeho pomocí lze snadno umlít maso na šťavnaté hamburgery, populární boloňské ragú nebo lahodnou domácí sekanou.


Značka Kenwood patří mezi ty značky, které nabízejí pro své roboty řady Chef a Major maximální možné příslušenství. Konstrukčně se jedná o stejné stroje, jen je potřeba dát pozor na místo připojení. Všechny řady obsahují minimálně výstupy. Krouhá úhledné nudličky a dost rychle.


Zkoušela jsem zelí, mrkev, petržel, červenou řepu, pórek - vše syrové. Potom jsem chtěla nakrájet dýni na velké hranolky. Bohužel, dva nože u hranolkovacího disku se mi ohnuly na druhou stranu a lehce poškodily plastový kryt. Hodí se také tam, kde se jeden robot využije hned několika způsoby. Vytvářejte nadýchané suflé a lehké pěnové dezerty s touto unikátní metlou pro roboty Kenwood , která je perfektní pro smíchání lehkých a těžších surovin pro v. Je to silný,ale přitom jemný.


Robot kenwood příslušenství

Díky praktickým nádobkám, s víčkem a pítkem, ideální na cesty, do školy, do práce a na cvičení. Kuchyňský robot Kenwood KM 2Prospero - černý. Kompaktní kuchyňský robot Kenwood KM2je navržený tak, aby zastal všechny obvyklé úkoly ve Vaší kuchyni.


Jednoduchost Pokud máte málo prostoru v kuchyni, nebo začínáte dělat první krůčky v oblasti vaření a hledáte jednoduchý robot , který má mnoho funkcí, potom. Nabízíme ucelenou nabídku příslušenství k robotům od značek Bosch, Eta, Kenwood a další.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky