pátek 29. července 2016

Půjčovna ubrusů

Nabízíme k zapůjčení ubrusy různých materiálů, velikostí a barev. Dále si lze u nás objednat přehozy na ubrusy, potahy na koktejlové stolky a potahy na p. Ubrusy a textil půjčovna. Sklo, talíře, příbory, mobilář, ubrusy, prádlo, grily, kuchyňský inventář včetně zařízení.


Na přání Vám inventář dopravíme na. K Vaší objednávce nábytku může naše půjčovna nábytku nabídnout i prádlo na stoly, židle, koberce a další.

Půjčovna a pronájem ubrusů , koberců a dalšího prádla. Barevné vzorníky najdete níže, další informace v ceníku. Pronájem nábytku - UBRUSY.


SVATEBNÍ AGENT - svatební a společenské centrum Náměstí T. Včetně ubrusů , dopravy a instalace. V současné době disponujeme největší půjčovnou a prodejnou inventáře a dekorací na Moravě. Zde najdete dekorace a inventář, které si u nás můžete na svatbu zapůjčit.


Chystáte se uspořádat dokonalou svatbu, firemní večírek či událost roku?

Nenechte věci náhodě a skočte k nám do půjčovny pro gastro vybavení, cateringový inventář a mobiliář. Pro půjčovnu máme dle sezóny k dispozici širokou paletu typů, barev a druhů ubrusů , skirtigů a dekoračních látek. Na zakázku realizujeme i firemní a tématické dekorace a aranžmá. V naší nabídce naleznete také bytový textil, záclony, ubrusy a mnoho dalšího.


Jedna z největších půjčoven nábytku v ČR. Vše dodáváme spolehlivě,. Jediná půjčovna nábytku na západě Čech.


Pořádáte party, večírek, společenskou akci nebo svatební obřad? V tom případě jsme tu pro Vás. Po každé akci vše pečlivě kontrolujeme a čistíme. Poškozené a opotřebené věci ihned vyřazujeme. PŮJČOVNA A PRODEJ DEKORACÍ.


Adresa našeho ateliéru s půjčovnou je na D exit1Měřín, Růžová 318. Pokud byste potřebovala jinou barvu nebo materiál, napište mi, máme toho skladem více než stíháme na e-shop přidávat. Půjčujeme již od jednoho dne trvání. Krajkový ubrus je ideální volbou pro Vaši romantickou svatbu.


Všechny ceny v naší půjčovně jsou bez DPH.

Při vypůjčení přes víkend (od pátku odpoledne do pondělí dopoledne) je cena počítána za den. Osobní odběr je možný na pobočce Masarykova 7 Chabařovice. Dále nabízíme obsluhu grilu, jeho servis a pronájem prostor. Svatební dekorace a svatební výzdoba, svatební doplňky Brno.


Ceny za půjčovné se odvíjí od počtu půjčeného inventáře a doby zápůjčky. Při zapůjčení většího množství inventáře je možnost slev. Stoly a stolky k zapůjčení pro catering, stoly a stolky k sedacímu nábytku a dostatečné množství stolů a stolků na venkovní terasy, to vše na jednom místě v půjčovně Rautservis.


S krajkou můžete ozdobit slavnostní stůl nebo ji použít na různé květinové vazby. Pokud krajku nalepíte na papírové krabice, získáte originální bytový doplněk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky