čtvrtek 21. července 2016

Dózy na mouku ikea

Naše krabičky na oběd se postarají o to, že v nich jídlo zůstane chutné a pěkně na svém místě. Díky průhlednému materiálu také hned vidíte, co je uvnitř. A pokud občas vytváříte z včerejších zbytků dnešní obě rozhodně budete vyhazovat méně jídla, když jasně uvidíte, co všechno máte v lednici. Naše skleněné dózy a plechovky na kávu nebo čaj jsou praktické i stylové.


Díky nim není na kuchyňské lince nepořádek, jídlo zůstane čerstvé a vaší kuchyni navíc dodají moderní, stylový vzhled.

Prohlédněte si naši nabídku nádob různých tvarů, velikostí i stylů. Naše dózy na potraviny uchovají chuť jídla a navíc díky nim budete mít vše v kuchyni uspořádané, vyhnete se zbytečnému pátrání a můžete se soustředit na vaření. Průhledné dózy a víka vám také řeknou, kdy je potřeba doplnit zásoby. Zbytky od večeře snadno zastanou funkci dnešního oběda a díky dózám budete. Nebo otevřete víčko jen napůl a můžete z ní usypat, kolik potřebujete.


Vyrobená tak, aby sedla do ruky, takže snadno můžete míchat a zároveň přilívat. Vyhledávání dozy na mouku.

Praktické dózy na skladování potravin se přizpůsobí obsahu. Vhodné například na cereálie, těstoviny, mouku apod. Dóza na mouku KARLTON BROS. Velká dóza na mouku Vám nabízí objem až litru, a tudíž spoustu úložného.


Mají také chytré prvky. Všechny sklenice jsou perfektně uzpůsobeny funkci, kterou budou vykonávat – ty menší mají vzduchotěsný uzávěr kvůli uchovávání zbytků jídla a ty větší mají zase na dně mřížku kvůli uchovávání ovoce a zeleniny. Levné dózy na kávu, čaj, mouku , sůl, cukr i špagety. Keramické i porcelánové. Ideální dárek do kuchyně pro každou ženu, maminku i babičku.


A proč také, když je na trhu spousta různých dóz, misek a kalíšků, do kterých je možné mouku , cukr či sůl přesypat. Nejen že v poličce to poté vypadá mnohem estetičtěji, ale daná potravina vydrží déle a navíc z dózy se lépe dávkuje. Další praktickou výhodou je i fakt, že na rozdíl od papírových obalů, které. Výrobek před prvním použitím umyjte.


Při pečení, vaření, zdobení a finišování pokrmů zasněžte své kreace lehoučce a bez hrudek s šikovným sítkem na mouku a moučkový cukr MENUETT. Když v kuchyni kastroly bublají a talíře klapají, tancuje.

Re: IKEA - dózy na mouky Mám je také,vejde se tam kilo mouky obyčejné. Jedná se potravinové dózy ideální velikosti, přesně takové, abyste měli mouku vždy po ruce. Dózy na mouku najdou využití i ve vaší domácnosti. Velmi příjemný design a materiál dózy.


Všechny plechové dózy na potraviny Blue Line nalaznete zde. Plech se snadno udržuje čistý. Materiál: plech - Rozměry: průměr. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Tefal, Tescoma, LockLock a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky