čtvrtek 28. července 2016

Palička na maso dřevěná

Palička na maso dřevěná

Nabízíme výborné paličky na maso z bukového dřeva. Díky bukovému dřevu mají paličky velmi dlouhou životnost. Snadno s nimi naklepete maso na ty nejtenčí plátky. Klasická dřevěná palička která má kov z obou stran.


Palička na maso dřevěná

Je robustní a přesto se s ní dobře pracuje, výborně padne do ruky. Palička na maso , nebo také. Rozměry - 1x cm. Vybrala jsem si paličku na maso Presto.


Zatím jsem ji použila jednou, ale splnila moje očekávání. Dobře se drží v ruce, je lehká, lze ji mýt v myčce. Jsem s nákupem velice spokojena. Kuchyňské náčiní palička na maso. Kč (vč.


DPH) Skladem Koupit Přidat k oblíbeným. Dřevěná kuchyňská prkénka;. Právě jste se proklikli do oddělení paliček na maso , které jsou vyrobeny z kvalitního bukového dřeva. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tato dřevěná palička je na bocích opatřena nerezovými násadami – z jedné strany klasickými čtvercovými “hroty” a z druhé hroty podélnými v řadě. Veškeré objednávky stále expedujeme a doručujeme druhý pracovní den až k Vašim dveřím.


Slouží jako palička na maso a zároveň sekáček. Prosím povolte JavaScript aby tato webová stránka byla plně funkční. Popis: Masivní dřevěná palička - palice na maso o délce 32cm.


Poštovné po platbě předem 6- do balíkovny, 9- doporučený balík. V naší nabídce naleznete jak celodřevěné paličky, tak i oblíbené paličky na maso s kovem. A zajímavosti této kategorie je dřevěný tlouček na Mojito či Caipirinhu, který oceníte při přípravě těchto exotických míchaných nápojů.


Palička na maso dřevěná

Oba konce jsou zakončeny kovovou částí, kterou využijete při přípravě všech druhů masa. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.


Zdravotně nezávadná palička na maso ze dřeva. Klepejte maso přes mikroten, neumažete tolik paličku ani kuchyň. Masivní palička vynikající pro snadné naklepávání všech druhů masa. Tescoma palička na maso plochá PRESTO. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu, Vhodné do myčky.


Pokud si doma rádi připravujete pořádný flák masa, tak budete potřebovat naše kvalitní dřevěné paličky na maso. Vlastní dřevěná palička na maso. Použijte online návrháře, vytvořte si personalizovaný dárek online, kvalitní laserové rytiny, zakoupit nyní v Kreativatoru. A s touto dřevěnou spolu naklepete tolik řízků a steaků, že to ani nebudete moct spočítat. Lze s ní nadrtit i vlašské ořechy a piškoty.


Jedna strana je plochá, druhá je opatřena hroty. Rukojeť je zakončena praktickým očkem na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky